2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Tesztek » Autó+mobil rovat

Mio C250 - navilight

Hatékony céleszköz apró finomságokkal.

Hirdetés

A sorozat

A Mio PNA-i már nem ismeretlenek a Mobilarena törzsközönségének. A C310, C510 és C710 néven kapható triót a szerkesztőség már alaposan letesztelte, nehéz lesz ezek után újat mondani…bár azért akad néhány apróság, ezért elkértünk a MobilX-től egy tesztkészüléket.

A PNA-k világa nekem is, mint sokaknak, kellemesen üdítő újdonság, a korábban használt PDA után. Mi tagadás, egy laptoppal, és okostelefonnal szaladgáló, krónikusan időhiányos manageranyu már így is halmozottan hátrányos helyzetű, örül, ha egyszerűsödik az élete. Az új navigeneráció épp ezt a célt szolgálja.

A C310 volt a belépő szintű készülék ezen a területen. Már ez is jól mutatta a minimalizmus irányvonalát, de a jó úton nem elég elindulni, végig is kell menni rajta. Ugyan minek egy PNA-ba játék, és képnézegető? Beülök, bekötöm, felpattintom, bekapcsolom, megadom a címet, odamegyek és teszem a dolgom. Értem én, hogy szökőévenként egyszer megeshet, hogy hajlandó az ember autóban várni 10 percet és ezen alkalmak közül minden ötödiknél az is megtörténhet, hogy épp nincs a hátsó ülésen piros lámpánál bekapott olvasnivaló, a telefonja meg lemerült és végső elkeseredésében a navin akarna játszani, de mondjuk ki, ezen véletlenek egybeesése aligha nevezhető komoly piaci igénynek. Már az MP3 lejátszó láttán is összevontam a szemöldökömet, de erre azért van mentség. Hamarosan kifejtem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.