- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Lehet, hogy szerinted nem értem a Harmony működését. Szerintem igen, egyedül az nem állt össze, hogy még véletlen se kavarjak be a device-al az activity-k közé (on/off).
Szerintem ez komolytalan, ha nincs valahol dokumentálva. El tudja azt tárolni, hogy activitynél mit kell ki/be kapcsolni, device-ként meg nem? Nem tudom, hogy ennek a tudásnak mi akadálya lehetne, vagy mit lehet ellenérvként felhozni.
Gitározok, hol a zóna 1, hol a 2-t használom a gitár kimeneteként. Mellette a tv is megy, mert mondjuk az szolgáltatja a covert, vagy a tabulaturát. Van, hogy a tévére nincs szükség, vagy a media playerre sem.
Digitalizálok, további két eszköz. Itt sem mindig ugyanazok az elemek vannak bekacsolva.
Már csak ezek variánsai miatt is egy halom activityt kellene csinálni, hát...
#1552 Ispy
Köszönöm, világos a működés most már, de pont a gombok miatt éreztem sűrűnek az activityt és néha jobban kézre esett a device gombjait használnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest