- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #711 üzenetére
ááá, a delay alatt nem lehet állítani csak az inter-key és input delay-eket, de power settingsben meg lehet adni power-on intervalt és delayt is. előbbit beállítottam 15 sec-re (annyi idő alatt éled fel a tv), persze a gondomat nem oldotta meg. viszont ha már ott voltam rámentem az input settingsre is és végignyomtam a kézi beállításokat a tv-m funkciói szerint. na azóta nem mennek az activity-s input váltások (bemenet listán kapcsolgat a harmony kb random számúszor) és a tv ki sem kapcsol még az all off gombra sem. grr, 1 óráig szenvedtem vele hogy kijavítsam, de úgy tűnik hogy mivel manuálisan belekontárkodtam állíthatom be újra az egészet előről
jó lenne egy backup a myharmony fiókban, hogy visszaállíthassam a korábbi állapotot, de ugye nincs ilyen. arra gondoltam, hogy mi van akkor ha csak a tv-m törlöm ki teljesen, újból hozzáadom és megpróbálom visszatenni az activity-kbe? nincs nagy kedvem teljesen előről kezdeni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest