- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Flashget #571 üzenetére
Nem tudom sajnos, hogy mi lehet... (a második programot én még nem is láttam) én 600-ast használok, és az (első képen lévő) szoftverrel minden stimmelt eddig Win 8-on.
Próbáld meg a webes felületen még egyszer, ha nem megy akkor esetleg próbáld másik böngészővel.
Mást nem tudok sajnos mondani, de hátha valaki majd tud segíteni. -
zsigus
őstag
válasz
Flashget #567 üzenetére
Én a szoftverrel próbáltam ki a tanítást.
Eszközök (Devices) -> és itt rákattintasz a Learn IR nevű gombra pl. a TV-nél.
Aztán kiválasztod, hogy mit szeretnél megtanítani a távnak pl. PowerON (lehet többet is beikszelni). Csatlakoztatod a távot a géphez, és amikor kiírta, hogy várja a parancsot a Harmony alján található infrához tartod a másik távirányítót, majd nyomogatod a gombot. Aztán ha szoftver kiírja, hogy sikeres az akció, akkor továbblép a következő gombra, ha egyszerre több dolgot is bejelöltél (pl. PowerON, AV, Channel+/- stb.).
Nekem egyébként nem volt gondom a szoftverrel, Win8-on használom, és eddig egyszer sem csinált furcsaságot (szerencsére), bár kissé lassúcska. A webes részt nem próbáltam.
-
zsigus
őstag
válasz
Flashget #563 üzenetére
Sztem ezt a webes felületen próbáld meg beállítani, mert a telepíthető szoftver az olcsóbb típusoknál nem jó (legalábbis ezt hallottam).
Ha nem így van, majd valaki kijavít...
-
zsigus
őstag
"a lekapcsolásokat már magától intézi ahogy szükséges"
Nekem nem intézte, de rájöttem miért... A PowerToggle nem ad nálam semmilyen jelet a TV-nek (nem villog a LED-je), ezért a PowerOn volt beállítva helyette, viszont azt már nem állítottam át, hogy külön be és kikapcsológombot használjon, és az All Off-ra is a bekapcsolójelet küldte, amire nem kapcsol ki a TV.
Viszont most (amikor már elküldtem a válasz e-mail-t a Logi-nak) ismét nem jó az activity-knél a TV bekapcsolása, ugyanis eltűnt a parancs hosszának állíthatósága (remélem csak ideiglenesen, ameddig frissítik a rendszert, vagy nem tudom...).
Szóval a saga folytatódik...
-
zsigus
őstag
Újra átnéztem a beállításokat, de én nem találok semmi "rendelleneset". Az activity-knél csak a gyári parancsok vannak, pl. Watch TV:
TV: be
PVR: be
Minden más ki (ezzel lehet a gond, csak nem férek hozzá a gyári parancsokhoz)
HDMI 1.A kikapcsolásnál pedig szintén csak a két kikapcsolási parancs.
-
zsigus
őstag
Rögtön belefutottam egy újabb "hibába".
Most már működnek az activity-k, szépen testre is szabtam őket ahogy azt kell. Kettő van beállítva, egy a TV+STB, és egy a TV+HTPC.
Ha benyomom az egyiket pl. legyen a Watch TV, akkor szépen működik, viszont ha benyomom a Watch Videos-t amikor a TV-s activity megy (magyarul átlépnék egyik activity-ből a másikba), kikapcsolja a TV-t a távos.
Ha pedig beállítom azt, hogy a TV maradjon bekapcsolva (Power Settings -> Leave this device on all time), akkor pedig az activity bekapcsolásakor nem küldi a bekapcsolójelet a TV-nek a táv (gondolom azt hiszi, hogy a TV állandóan megy, mivel bekapcsolva akarom hagyni mindig).
Erre van valami ötletetek? Köszi.
-
zsigus
őstag
Megoldódott végre a saga-m a Panasonic TV-vel.
Írtam a Harmony support-nak, és ma érkezett meg a válasz, sűrű bocsánatkérés keretein belül. Most már beállítható a bekapcsolási parancs hossza a Harmony szoftverben, és végre az activity-k is működnek.
A TV egy Panasonic 42S30, nem tudom, hogy ez mennyire érinti a többi Pana TV-t amivel korábban írtátok, hogy gond van, de egy próbát megér talán a többi típus is, aztán ha nem megy max. írtok ti is az ügyben.
Köszönöm a segítséget és az ötleteket, nélkületek nem nagyon tudtam volna használni eddig a távost.
Skynet258: Most olvasom csak a hsz.-ed, sajnos nem volt meg az az opció a szoftverben ahol a parancs hosszát lehet állítani, de most már működik rendesen, köszi.
-
zsigus
őstag
-
zsigus
őstag
Köszi. A gyári távirányítóval nem kapcsolt be a számgombokra, de a Harmony-val igen. Nem akartam kipróbálni, mert úgy voltam vele, hogy minek, de működik.
Az activity-kkel még majd megküzdök, de annyira nem fontosak nekem, mert szökő évente egyszer nézek TV-t az STB-n, a HTPC-t pedig úgysem tudom róla bekapcsolni, szóval a lényeg az, hogy most már minden megvan ami egyelőre kell. Köszi.
Szerk.: Egyébként az európai volt megadva, mert korábban amikor néztem a támogatási listát nem is volt más csak S30E, ezért alapból így írtam be.
-
zsigus
őstag
Most próbálom belőni a Watch TV-t, de nem jutok tovább azon, amikor a Harmony kérdezgeti, hogy "most bekapcsolt e a TV", mert nem igazán akarja az igazságot.
Egyszer sikerült bekapcsolni a TV-t, először (sokszor nyomogattam, hogy nem, aztán előbb utóbb bekapcsolt talán (de lehet, hogy csak azért mert gyorsan nyomtam, és folyamatos jelnek érzékelte a TV)), de aztán sem működött, és folyamatosan bejön a "nyomja meg a Help gombot a korrekt beállításokhoz" szöveg a távon. Tehát nem mentette el azt a beállítást amikor sikerült, és rányomtam az yes-re.
Addig viszont eljutottam, hogy most a TV menübe belépve ha háromszor egymás után megnyomom a PwrOn-t akkor bekapcsol a TV, csakhogy gondolom ezt activity-nek nem lehet belőni így. Vagy igen?
-
zsigus
őstag
válasz
Skynet258 #513 üzenetére
Sziasztok
Megjött a Harmony 600-am, és ugyan még csak ismerkedek vele, de nem igazán tudok egy dolgot beállítani. A Panasonic plazmámnál (42S30) nyomva kell tartani a bekapcs. gombot kb. 3 mp.-ig, ezt hogyan lehetne beállítani rajta? Mert próbálom nyomva tartani, egymás után többször megnyomni de nem megy.
(Olyan jól nem tudok angolul, lehet hogy valamit figyelmen kívül hagytam a beállításkor.)
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest