- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
Tippmix46 #978 üzenetére
Vásárlás után jött rá fater, hogy nincs semmilyen magyar nyelvű leírás hozzá, így bontatlanul eltette a fiókba amit most megtalált. Annyit utánna olvastam, hogy már belezavarodtam én is, de egyszer csak megjött az isteni szikra és elsőre a legegyszerűbb módon sikerült. Remélem bírja addig, míg ne adj isten újra divatba jön ezeknek a forgalmazása.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46 #972 üzenetére
Kész, végre....sok beállítási lehetőség, nagy finomhangolási lehetőség hátulütője az időigényes programozás...sokan gondolom beleőszülnek ebbe, ezért is adtak külföldi oldalakon is sok univerzális Logitechnek rosszabb pontokat.
Mondjuk egy német nyugdíjas el is hiszem, hogy kidobja, mielőtt beprogramozza ezeket.Szóval az enyém a 785 lett végül (fő vetélytárs a One volt). A választások oka a nekem passzolóbb külső a One-hoz képest, nem lakk, kevésbé ujjlenyomat gyűjtő, igaz a táv egy része az 555höz hasonló meghibásodásra hajlamos gombok, remélem azért kitart egy ideig.
Tulajdonképpen egy nagy hibája van ezeknek a Logitecheknek, ahogy írtam is korábban..a kijelző felbontása. 2008 körül még éppen elmnet, de 2014ben azért egy QVGA felbontás elég gyengusz...persze az 1000/1100as modellnek is 320x240 pixel felbontású színes kijelzője van és ugye azok 70 ezer Ft körüli áron voltak anno. Ha jól tudom a One kijelzője se lett jobb ebből a szempontból.
Az általam vett használt 785ös 12 ezer Ft volt, ami végül is nem vészes ár...aksija ugyan már nem top, kb. 3 nap körül bírja majd átlagos használat mellett (most két nap nagyobb terhelést adtam neki és igen a végét járja), persze a bölcsőre rakni nem nagy dolog esténként.
Néztem az aksi árakat, ebay, amazon 4 ezer Ft körül vannak az újragyártottak, a Logitech eredeti aksija meg 9000 Ft.
Szerintetek melyiket érdemes venni? Valaki vett már eredetit 9000-ért? Sokkal jobb az? Budapesten is van bolt ahol kapni újragyártottat?
Illetve hallotta valaki azt, hogy Nokia aksi is jó bele? vagy ez valami kamu? -
Degeczi
nagyúr
válasz
Tippmix46 #968 üzenetére
De, rossz vétel az 555, bármilyen kedvezőnek is tűnne elsőre az ára: hiszen úgy kell számolj, max 1-2 évet, ha bír... (használtnál meg aztán pláne lutri, lehet pár hónap is. Sőt, újnál is: nálunk az egyiket emiatt kellett cseréltetni garidő alatt, talán fél év után - de az legalább nem volt veszteség)
És sajnos pont a leggyakrabban használt gombokról van szó: a kijelző mellettiekkel választasz tevékenységet, a hangerő és csatornaváltás pedig szintén alapvetően fontos
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Tippmix46 #965 üzenetére
Őszintén sosem néztem, milyen sűrűn kér töltést a One (de az biztos, h nem 1-2 naponta), mert egyszerűen a bölcsőjére lehet tenni, így néha akkor is odakerül, ha nincs lemerülve
De a fő előnye az, h ezen nem membrános (aminek lenne egy jól érezhető nyomáspontja, átpattanása) egyik gomb sem, mert sok másik típusnak az a halála, nagyon rövid élettartamúak, javítani pedig nem lehet
Pl. az 525/555 ritka ratyi ebből a szempontból, így jó, h nem olyat választottál - de ránézésre, képek alapján gyanús a 785 is, h a kijelző melletti és a hangerő ill. csatornaváltó gombok membránosak lehetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest