- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még a fórum, de hátha.Adott egy Windows PC, beépített IR vevővel (Intel NUC). Fel tudtam venni, mint Intel Media Player (ezt adta ki a kereső). Van egy Creative Stage Air V2 hangfal, ezt is felvette (bár nem pont az én típusom). Ha a középső kijelző melletti Devices felületen kiválasztom az egyiket vagy másikat, akkor az alap gombok jól működnek (pl ha hangfal, akkor megy a ki és bekapcs, hangerő fel, le), de ekkor a másik eszközön (az Intel Media Player) az oda társított gombok nem.
Én azt szeretném, hogy bármi más gomb megnyomása nélkül (lásd Devices menüben ki kell választani, melyik eszközt akarom vezérelni), ha a hangerő fel/le/némít gombot nyomom, azt mindig a Creative-nak küldje, de ha a Play/Pause/Stop és nyíl billentyűket, akkor meg a Media Playernek.
Ezt így be lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest