- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Nem hogy kicsit,hihetetlenül drága!Ennyit közel sem ér...Ha azt nézem hogy a 1112-es Nokiám(amit 16 éves létemre imádok) a Vodánál most akciósan nem éri el a 7000 Forintot,és az cserébe még tud is valamit...Ez csak az újdonsága miatt drága,semmi másért.Ezzel az erővel vehetnék egy walkie talkiet(vagy hogy írják) is.
Vagy ha már a 1112-est hozom fel,még kártyafüggetlenül is van ahol 15 ropi alatt megkapod.Komolyan,nem értem azokat az embereket,akik az árakat megadják készülékeiknek,tekintettel arra,hogy ez a telefon szerintem 2000 Forintot érne meg,az lenne esetlegesen a reális ár.
Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok,de ennél még egy F3-mas Motorola is jobb.
Viszont inkább ez,mint egy N73-mas,vagy egy még komolyabb telefon.Sokáig én sem tudtam hogy 1112-est vegyek-e,vagy N73-mast(esetlegesen még komolyabbat),de mivel "másodállásban" tanulás mellett favágó vagyok...Tökéletes
Kap is szegény rendesen,ezek legalább bírják,ellentétben drágább testvéreikkel.
A nagyon idős embereknek kiváló.
Mondjuk a 80 fölötti dédnagypapám is minden gond nélkül elkezeli az A40-es Siemenst,komolyabbal is elbánna szerintem.Persze ez minden embernél eltérő lehet... -
PEPE85
senior tag
Hol és mennyiért szerezhető be egy ilyen ''mobil''? Bog: Ki volt az akit nem akartál felvenni?
-
lajo
senior tag
3210 felkészültebbeknek 3310.
-
b@ndy
csendes tag
Szerintem ez egy szenzációs telefon! Két éve ilyet vadásztam égen-földön a nagyszüleim számára, de ma már sajnos nincs rá szükség, mert már a boltba sem tudnak elmenni. Mindenesetre ha lenne gyerekem, ilyet vennék neki.
1 - Anyuci
2 - Apuci
3 - Nagyszülők1
4 - Nagyszülők2
Egy gyereknek máshova nem is kell telefonálnia, az sms hiánya is előny ebből a szempontból. Legalább nem telefonál el havi többezer forintot, aztán meg ha tényleg fel kéne hívnia a szülőt, akkor épp nincs pézn a kártyáján...
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Ez így hülyén néz ki, és szíjjel offolom már így is a topicot.
-
-
Reinhardt
őstag
Nem értitek a lényeget:
1 - Bejla
2 - Anya
3 - Apa
4 - Hugi
5 - Tudakozó
Tudakozótól meg bárkit hívhatsz.
-Jónapot, a Dunántúli csirkefeldolgozó telefonszámát kérném.
- ... az ön által kért szám 0 . 6 . 2 . 6 . 3 . 7 . 5 . 5 . 5 . 5 . A szám azonnali kapcsolásához kérem nyomja meg az 1-est.
1.
csingling
-Hálllló!
-Szasz Bejla, nem is tudtam, hogy itt dolgozol.... -
serious
tag
Ez a teló szánalmas habár még a mobilkorszak elején sikeres lett volna ha 0-9 vannak rajta gombok
[Szerkesztve] -
Hombár Jenő
csendes tag
Az öregedésnek is vannak fokozatai, nehéz eltalálni, mikor mi kell. A nagymamámnak legtovább az működött, hogy számokat üthetett be a vezetékes telefonon, de ahhoz fel volt ragasztva a falra egy nagy papir sok-sok évig ugyanoda a rokonok számaival... A bevésődés, a folyamatosság sajnos többet jelent, mint a technológia. A memóriát sosem értette meg, hogy egy gomb lenyomásával is felhivhat valakit, arról nem is szólva, hogy a mérnökök, komolyan mondom, nem normálisak: a nagygombos nagymama-telefonra, ami amúgy hasznos lett volna, a többi gomb közelébe rakták azt is, amivel el lehetett állitani rajta bármit, semmi térbeli eltávolitás vagy zár, hogy ne lehessen korlátlanul elbuzerálni a készüléket. Szóval nevetséges volt, hogy tiz év alatt nem tudtam olyan készüléket venni, ami alkalmasabb lett volna, mint egy hagyományos telefon plusz egy papirdarab. Tehát amig ki-bekapcsolódik magától, amig elállitható, ez sem ér többet, mint bármelyik másik, mert vagy mindkettőt képes használni valaki az alapfeladatokra, vagy egyiket sem.
[Szerkesztve] -
Den
veterán
nem a telefonszám beütésével van a gond hanem a megjegzésével. különösn ha baj van és meg van ijedve a kisöreg. láttál már öregekhez telepített segélyhívót? azon sem tárcsázni kell, van egy nagy gomb amit megnyom ha baj van, a gép pedig autlomatice tárcsázza a diszpécser központot...
de eleve mi a fenének számgombok? az öt szám nem hogy elég de sok is. -
Den
veterán
egy zseni volt aki ezt tervezte, vagy csak volt neki öreg rokona. Nagyapámnak ez lenne a tökéletes telefon. (94 éves), szemüveget nem kell fölvenni hogy használja, beprogramozzuk neki azt az öt számot akit hívni szokott (mondjuk ebből kb 3-at használna), jó hangos így ő is hallja rendesen, nincs kijelző ami telljesen fölösleges úgysem használja, csak hibaforrás lenne (ha pl leejti)...
-
szumoo
senior tag
Szerintem is elég hülyeség ez a telefon, de ha jobban belegondolunk, akkor sokkal könnyebben tudják majd az idősek megvenni /ha megveszik egyáltalán/, mert nem kell tudniuk a telefon tipusát és számát, csak annyit mondanak, hogy szeretnék vásárolni egy 5gombos telefont, így akkor már az eladó is tudja, mit kell adnia a számukra!
Üdv.: Szumoo -
-
nap
addikt
Eloszor en is azt hittem, hogy minden gombbal ket szamot lehet beutni valamilyen nyomaskombinacioval. De ez igy ertelmetlen. Az, hogy egy masik telefonra is szukseg van a hasznalatahoz, megkerdojelezi a letjogosultsagat. Az egyszerusites a hasznalhatosag rovasara ment. Azert lattunk mar hasonlo probalkozasokat, amik nagy gombbokkal, egysoros kijelzovel/kijelzo nelkul is, onmagukban hasznalhatoak voltak.
-
Mihaly
csendes tag
Ez a ''telefon'' annyira szar hogy már fáj
De most komolyan mnnyi lehet? 5000ft? Mert ennyi erövel 10e-ért már kapsz egy olyant amivel normális telefonálni is lehet -
TheVeryGuest
senior tag
Ideális hülyegyerektelefon:
1......anya
2......apa
3......mentők
4......tűzoltóság
5......rendőrség
Vagy még hülyébbeknek
1......112
2......112
3......112
4......112
5......112 -
Goose-T
veterán
Totálisan szétcsúszott agyú drogosoknak tudom még ezt a telefont elképzelni, akik már nem tudnak megjegyezni számokat meg neveket, mert állandóan be vannak készülve. Ebbe elég betáplálni a különböző dealerek számait:
1: marihuána, hasis
2: speed, extasy
3: bélyeg, gomba
4: kokó, hernyó
5: pizza -
Sz.tem -ahogy Bog is írja- ott rontotta el az ITT
, h. túl egyszerűre sikerült a telefon.
Emlékszem, már korábban volt erről a készülékről hír, ott arra gondoltunk többen, h. az egyes gombokkal előcsalhatóak a további számok. Az jobb lett volna, mint ez a másik telefonra támaszkodó kezelés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged