- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Hát azt tudom csak mondani, hogy én is igy voltam vele, amig meg nem vettem az uj konfigom (mármint akkor ujnak számitott).
Csak egy példa a sok közül, először is majdnem beszartam, mikor a gépem fél perc alatt behozta a winXP-t, addig legalabb 3 perc volt.Aztán mikor nem tudtam olyan gyorsan kattintgatni, mint ahogy a gép dobálta fel az alkalmazásokat egyre inkább örültem a dolognak. A legdurvabb viszont, hogy lecseréltem az ati9600-omat egy gef6600GT-re. Hát amikor megláttam a játékokat 1280-ba, majdnem fullos grafikával, előtte meg 1024-ben is csak közepes grafikkal ment, hát komolyan mondom ugy örültem mint majom a farkának.
Mindenki hangoztatja, hogy ááá nem kell a jó gép a worldhöz, meg excelhez, hát azoknak csak azt tudom tanácsolni, egyszer próbálják ki egy jó gépen hogy szaladnak ezek a progik is. Nem tudzs olyan gyorsan kattintani, hogy bármire is várni kelljen, egy 1 Ghz-es gépnél azért még voltak fennakadások az excelben is, pláne ha egy párezer soros táblázatot kezelgetett az ember. -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
guestavfl #400 üzenetére
Ne kezd megint pls, elozo teszt utan is ez volt. Egy icipicit jobbnak bizonyult az intel erre egyből 20-an kezdték el ba**ogatni őket, hogy FSB igy meg ugy. Erre csinálnak egy uj tesztet, megint jobb egy icipicit az Intel, erre megint kezdődik a dolog. Nem kell, fogd fel mérési hibának.
-
Gergo_pet
aktív tag
Ahogy mondod a cpu limit azt jelenti, hogy bár a vga még tudna jobb lenni, a processzor nem tud töbet teljesiteni, ezért a proci teljesitménye a behatároló tényező.
A te hozzászólásod sem sikerült éppen rövidreAzért nem merek nyilatkozni duál magos dolgokról, mert az sajnos még nagyon kiforratlan. Hiába hozzák ki az uj generációs duálokat, ha nem tudod mivel tesztelni, akkor nincs miről beszélni. Mert ugye sajnos olyan játékot ami tényleg ki tudja használni a duál magot még nem csináltak és még 1 évig nem is fognak, mivel még a programozók is most tapasztalgatják hogyan is lehetne azokat a procikat rendesen leterhelni. Szóval egyenlőre maradjunk a sima egymagos dolgoknál, természetesen arról szintén nem beszélhetünk, hogy 1 éven belül mindenki duál procikkal a gépében fog lanpartykra rohangálni, mert ha igen akkor tényleg valami jobban fizető munkát kell találnom.
-
Gergo_pet
aktív tag
Szinte hozzá se merek szólni ugy röpködnek itt a szorzók meg nagyurak meg őstagok.
Respect for all. Igyhát inkább egy kis magánvéleménnyel szállnék be a dologba.
Jelenleg egy 2,66 P4-el szaggatom a biteket méghozzá egy S478-as fajtával, megjegyzem nekem csak 3,4 GHz-en megy stabilan, de azért igy is kapkodom néha a fejem betöltéskor, hogy milyen gyors. El sem tudom képzelni milyen lehet egy mai új Pentium. Úgy látszik beigazolódott a dolog, hogy az intel cseppet sem rosszabb az AMD-nél játékban, tuning ide vagy oda, ha hozzávesszuk alakalmazások futtatásában mennyivel jobb, talán érthető is miért drágább az intel.
Ami nagyon rosszul esett, hogy abszolut nincs ralitásérzéketek videokártyahasználat terén. 7600Gt-vel kezdeni a sort, hát ez már megbocsássatok de enyhén szólva is hulyeség. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nagyon szűk az a réteg, aki megengedheti magának az 50ezernél drágább videokártyákat, arról nem is beszélve, hogy a 7600-ot is kb 2-3 hónapja lehet itthon elérni a boltokban. Kicsit most szakadjatok el BP világvárostól és ugy gondoljatok bele kb milyen gyorsan terjednek el az uj cuccok. Segitek, nem tul gyorsan. Szóval értem én, hogy ez egy előremutató teszt, meg hogy a mai játékokhoz ilyen vidkarik kellenek, de azért megnézném 1000 emberből hánynak van 7600 vagy a fölötti kártyája.
Nah befogom, mert igy is hosszura nyúlt és a lényeget még le se irtam. Köszönjük ezt a tesztet, pláne hogy most gondolkodom minden kis pénzmagom új szgépbe történő, irdatlan mennyiségű kamatfelhalmozós részletrevevős lecseréléséről, igy ez a teszt az életemet mentette meg a nagy kavalkádban. Na jo azért még igy is van min gondolkodni, de maradok az intenél azonban lehet, hogy nvidia helyett atit veszek. Szóval köcce a tesztet, még sok ilyen frankót kérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest