- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a win oprendszerű gépek ébresztője nem egy életbiztosítás.
amúgy a gépet sztem nem érdemes sosem teljesen kikapcsolni, éjszakára max a telefon funkciót kapcsold ki, készenléti állapotban minimális a fogyasztása.
amúgy az én volt Qtek-emet teljesen kikapcsolni nem is lehetett, csak az aksi kivételével. -
-
evR
aktív tag
sms parádra tudok egy megoldást, bár nem tudom próbáltad-e már.. én ha a régi telómra kapok még sms-t, ami ismeretlen számról jön, akkor azt számot általában mindig az újban bepötyögöm, és amikor tárcsáz, úgyis kiríja, hogy van-e hozzá bejegyzés (a régit telomat nem nagyon frissítem újabb számokkal.
).. előfordult már....
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest