- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
HTC S710 telót vennék várom az ajánlatokat.
-
Algieba
őstag
Ha valaki még benéz ide, tanácsra lenne szükségem.
Van egy angol nyelvű Vox és szeretném, ha tudna magyarul.
Hogyan tehetem rá a magyar nyelvet?Meg még, ha lenne valakinek tippje, hogyan szerezhetnék hozzá akku fedlapot... Csupasz a háta. Az is jól jönne.
-
may11
tag
Hi!
Nemrég vásároltam egy htc s710 telót usb-vel rákötöttem a gépemre beállítottam rajta a netet
és tudtam msn-t és netet használni rajta probléma nélkül.
Kipróbáltam rajta a wifi-t és utána rákötöttema a gépemre usb-vel és nem jó a net
A távoli fél megszakította a kapcsolatot. Ezt írja
Ha valaki tudna segíteni PSL írja le mi lehet a baj. -
válasz
runner 125 #42 üzenetére
Az egy dolog, hogy újonc fórumtárs nem ismerve az itteni szokásokat betette a fórumba a hirdetését, de te miért nem privátban/e-mailben kérdeztél tőle?
-
runner 125
nagyúr
válasz
capitano10 #41 üzenetére
Szia!
Ára? Kora? Gari? Állapota?
PÜ-ben írd meg-köszi!
ÜDv. M -
capitano10
csendes tag
Hali.Lenne egy eladó ilyen 'telefonom' ha érdekel valakit irjon.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Jézus. Elég gáz.
-
-
AMD Power
titán
200 MHz-es TI OMAP
Ilyen van az új A702 Mioba is ugye?
-
rumos14
nagyúr
a win oprendszerű gépek ébresztője nem egy életbiztosítás.
amúgy a gépet sztem nem érdemes sosem teljesen kikapcsolni, éjszakára max a telefon funkciót kapcsold ki, készenléti állapotban minimális a fogyasztása.
amúgy az én volt Qtek-emet teljesen kikapcsolni nem is lehetett, csak az aksi kivételével. -
-
eastsider
nagyúr
Ahogy ránéztem rögtön egy nyokija 6600 jutott az eszembe
-
evR
aktív tag
sms parádra tudok egy megoldást, bár nem tudom próbáltad-e már.. én ha a régi telómra kapok még sms-t, ami ismeretlen számról jön, akkor azt számot általában mindig az újban bepötyögöm, és amikor tárcsáz, úgyis kiríja, hogy van-e hozzá bejegyzés (a régit telomat nem nagyon frissítem újabb számokkal.
).. előfordult már....
[Szerkesztve] -
old gray
addikt
Megvettem a kütyüt.
A hibák amiket felfedezni véltem: (vagy csak a hozzá nem értésem következményei):
- [link] Feltelepítettem a coolcamerát. Az odáig egy dolog, hogy egyáltalán nem tudtam használni pl. msn-el (csak vízszintes színoszlopokat jelenített meg) de leszedtem a progit a telóról és innentől kezdve meghülyült a kamerája, csak lila és zöld színben volt hajlandó felvételt készíteni, (fényképet, video-t), akármit állítottam is rajta. Ekkor jött a 2. probléma, cold boot után (gyári állapotban vissza az egész)
- kamera megjavult: öröm. De: belemászok a menüben (angolra visszaállt), hogy a jó magyar anyanyelvet használjam. Nyelv / Területi beállítás magyar-ra. Innen kezdve vegyes angol/magyar (!!!) menüt kaptam. Most mi van? Pl. a Settings-en belül: Van ''Energiagazdálkodás'' felette ''Remove Programs''.
- Nem mellékesen ha sms-t kapok csak a számot jeleníti meg, ha tudom fejből a hozzá kapcsolódó nevet akkor tudom ki írt, amúgy nem. Lehet telefonykönyvet magolni. Van erre megoldás vajon
- Telefonykönyv: miért nem lehet olyan mód, hogy a képernyőn a név mellett a hozzá tartozó tel.szám is megjelenik? És erre megoldás
Ezek csak az alapfunkciók tesztelése volt, idő hiányában nem tudtam komolyabban elmélyülni az igazi okos funkciókban....
Sajnos úgy tűnik eddig, hogy telefonként nem válik be, körülményes és bosszantó a kezelése számomra. Jah és ahol lakom csak GPRS-t tudok használni sajna -
rumos14
nagyúr
-
old gray
addikt
Hi!
Most juthatok hozzá kedvezményes áron egyhez! Tudna valaki a szoftveréről 1-2 dolgot írni? Milyen progik telepíthetők rá stb. ? A technikai spec.-eket olvastam, csak magára a program bővíthetőségre vagyok kíváncsi...... -
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Igazad van, tényleg több sw-t lehet hozzá használni, de sok embernél körülöttem azt látom, hogy a lehet szón van a hangsúly. Alapjában nem teszik. (Ez olybá tűnik nekem, mint a felmérés, miszerint a vidéki nagyvárosokban sokkal több ember jár színházba, mint Bp-en, de Pest mégis vonzóbb az emberek számára, mert ott LEHET szinte bármikor valahova színházba menni - maga a lehetőség ad egyfajta komfortérzetet.)
Én is inkább vennék egy PPC-s gépet emiatt. A WM5 meg hamarosan upgrade-elhető lesz, ezt - többek között - ti is megírtátok.
Árban pedig ''csak'' 20k a különbség
De ár-érték arányban kircsi ez a teló!! Tecccccik
[Szerkesztve] -
-
rumos14
nagyúr
Bocha, én arra lennék kiváncsi, hogy a bill. kitolása következtében az automatikus képernyő elforgatás mennyire sebesen történik? induljunk ki egyrészt egy terheletlen (semmi progi nem fut) és mondjuk egy terhelt (Word, Explorer, meg még pár finomság megy) állapotból.
-
Zsolto
őstag
Vajon mire megyek egy BT-s GPS-szel, ha valóban használni is akarom navigálásra ezt a telefont? A jobb, PDA-ra írt naviszoftverek ugyebár nem futnak érintőképernyő nélküli vason... Vagy valamit nem jól tudok? Ha kiderül, hogy lehet vele utca-házszám-szinten navigálni, holnap veszek egy ilyet telefont.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azonnal futnék venni egyet apámnak, meg magamnak. De egy Texas Instruments-féle 200MHz-es processzorral nem köll.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Kösz, javítva ;)
Így van, azért nem csak a külső változott. Többek között a képernyőforgatás is az új verzióval jött, WM5-nél ezért nem volt ilyen kialakítású smartphone. De fontos még a fejlettebb e-mail kezelés, az Exchange támogatás, a működő Windows Update, a memóriakártya titkosítás, no meg a Live hülyeségek.
Igen, a proci lehetne gyorsabb, de akkor nem is bírná ilyen sokáig egy töltéssel. Kinek mi a fontos, a következő ilyen gépben biztos durvább proci lesz, pont ilyen váltás volt a Wizard -> TyTN is. A HTC mindenkire gondol! -
Én szívesen veszek...
A szolgáltatás ára pedig 110.000 forint, számlával 127.500 -
ertz
aktív tag
Tetszik ez a ''telefon''. Vállalkozó szellemű embereket keresek, akik vesznek nekem egyet.
-
ebx
aktív tag
Az árához képest rendben van.
De ez a fényképezőgép ilyen vacak képeket tud csak készíteni? -
Kíváncsi vagyok, hogy ennek a hatására a Herald ára vajon lejjebb merészkedik-e. Végülis rokonlelkek, csak míg egyiknél érintőképernyő van, addig itt számgombok.
Vajon melyik hasznosabb a mindennapokban... -
eddie17
addikt
Jó kis zenéket hallgatsz
A gép nem rossz. Csak szerintem egy erősebb procit belenyomhattak volna. Nekem volt HTC gépem (Tytn), és a kicsúsztatható billentyű nagyon jó dolog. -
moonman
titán
''az N betű például az Üzenetkezelőt hozza elő''
M az.
a wm6 standard azért jópár apró, de annál hasznosabb újítást hoz az 5-öshöz képest, pl az emailek/üzenetek kezelésénél, és persze ott a Windows Live integráció. -
sztikac
őstag
Szerintem fog még esni az ára, főleg ha a szolgáltatók kínálatában is megjelenik... Sajnos nem látok igazán nagy újításokat a wm5 smartphoneokhoz képest, főleg hogy már azokon is (majdnem) fullos office van
Sebesség és ram terén szvsz ua. mint az S310 (26,5 MB szabad RAM, egész jól használható sebesség), mondjuk akinek WiFi és QWERTY kell annak tökéletes
Egyre jobban bejön ezeknek a HTC cuccoknak a dizánja, pedig mikor először megláttam... -
Ah, a tökéletes telefon - számomra. Már csak azt a 98k-t kellene összekaparni rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest