Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek volna probléma a vinyójával, egy 80 gigás Samsungról van szó (a pontos típusa HD080HJ). A hibajelenség az, hogy pár napja a windows nem hajlandó elindulni, folyton azzal kezdődik a történet, hogy felajánlja, hogy hogyan induljon (normál, csökkentett mód stb.) Ebből valamelyiket kiválasztva a win elkezd betöltődni, és pár mp múlva újraindul. De gondolom ez egy reinstallal megoldható lenne, igaz addig még nem jutottam el, először kipróbáltam újabb környezetben, konkrétan az én gépemben.
És a mai tapasztalat, és főleg emiatt érdeklődnék: áttettem az én gépembe a jószágot, és ott a drive kondíciójára 99%-ot ír a Sentinel (1 gyenge szektorral, a teljesítményre 100-at). A rövid önteszt fél perc után leáll, "Sikertelen olvasó egység hibája miatt 0x79" üzenettelEzen kívül a lemezt elérem, tökéletesen látom az adatokat, ami fontos volt, csont nélkül le is tudtam menteni.
Mi erről a véleményetek, célszerű elkezdeni gyűjtögetni új vinyóra?
Nem tudom, mennyire szükséges infó, de minőségi táp (FSP 400CRG) hajtotta a gépét, a rendszer pedig Windows XP SP3, naprakészen tartva.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Megvan a Hollow Knight: Silksong végső ára
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest