Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android dual SIM okostelefonok
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
psl2003 #7003 üzenetére
OK, köszi!
" találkoztam olyan szervizessel, aki azt állította, hogy garanciában eddig még egyetlen Intensot sem kellett cserélnie, tehát szerinte az a legjobb."
Ez nyilván költői túlzás volt részéről, inkább jó ár/érték arányról lehet szó. De egyébként hasonlót mondott a boltos is, amikor vettem. Persze nem kell mindent készpénznek venni amit a kereskedő mond, hiszen szerintük mindig az a legjobb, ami épp raktáron van.De egy drágábban rámsózott ssd-n több lett volna a haszonkulcsa, mégis ezt javasolta, amikor olcsó de megbízható ssd-t kerestem nála. Nyilván nem ez az ssd-k rolls-royce-a, de őszerinte sem szokott vele baj lenni, amit én úgy fordítottam le magamnak, hogy valószínűleg ár/érték arányban rendben van.
Ráadásul mivel olcsó és sok fogy belőle, ezzel arányosan problémákkal is többször lehet találkozni, ha rákeresünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest