Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
psl2003
csendes tag
válasz
liszi70 #7002 üzenetére
Nagyjából igen.
Gondolom a szervizes azért volt elégedett, mert valószínűleg leginkább cégek veszik igénybe a munkáját és azok meg nem azért fektetnek bele számítógépekbe, hogy ne használják sűrűn. Már nem emlékszem, hogy akiknél felejtett, azok mennyi időt említettek legkevesebbet. Ha minden nap használt gép, akkor a fentiekből kiindulva jó eséllyel nem lesz semmi probléma. Keress rá a neten, leginkább boltok értékeléseiben. Emlékeim szerint én is ott láttam az infót. Pont ezért nem vettem meg, pedig meglehetősen sóher vagyok és egy ideje ráadásul még erősen árérzékeny is sajnos, mivel nekem egy másodlagos laposba kellett volna, amit csak bizonytalan időközönként használtam.Azt nem tudom, hogy elegendő-e alkalmanként egy röpke bekapcsolás is, de gyanítom igen, mert ha nem így lenne és nem csak hetek vagy inkább hónapok állása okozná a problémát, akkor feltehetően nagyobb visszhangja lenne a dolognak. Ugyanezért gondolom azt is, hogy lehet, hogy csak egy hibás széria volt. Én amire akkor építeni tudtam, az az hogy céges környezetben OK, de a nyári szünet egy iskolában már erősen kockázatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest