Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
#65675776 #398 üzenetére
Nem érted mit akarok, pedig... X2? milyen AM2 vagy 939??? A64? milyen AM2 vagy 939 vagy 754 vagy micsoda??? Szóval egy 939-nek felemeled a külső órajelét, akkor tényleg butaság lenne vissza osztani a ramot, én nem erről beszéltem, hanem szinkron meghajtásról, mikor 250Mhz a külső CPU órajel és 500Mhz-en megy a ram is. A 200Mhz-nél lévő 6.4GB/sec elérhető elméleti sávszél, 250-nél 8GB/sec-re bővül. Értsd már meg az AM2 X2-nél a két mag függetlenül egymástól használhatják a teljes!! elérhető 128bit széles memóriasávszélt(dual channel esetén), míg 939-nél a 2magra jutt összesen 1 x 128bit.
Azon pedig kár vitatkoznunk, hogy az elért teljesítménytöbblet mekkora egy adott alkalmazásnál, ez totál szubjektív, nekem sok és én hiszek a tuningban a kicsivel nagyobb szintetikus tesztek eredményeimben, neked kevésnek tünik, ezáltal nem látod értelmét bajlódni a tuningal és a teszt programokkal. Tiszteletben tartom a te véleményed, csak akkor ne azt próbáld elhittetni velem, hogy 0 teljesítménytöbbletet okoz, mert ez nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini PC
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest