- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
antdomi
csendes tag
válasz
Johnny Cage #72 üzenetére
Valamit mindig ki kell találni, hogy keljen az árú.
LED háttér világítású LCD-t még nem teszteltem. Kíváncsi lennék van-e lehetőség színhőmérséklet állításra, mert ha jól tudom a gyártáskor dől el, hogy hány Kelvin, később nem lehet változtatni. Ha a monitoroknál is így van, akkor az nagyobb probléma lehet, mint a kevesebb fogyasztás.
Az OLED-ben látom a jövőt, de az még úgy néz ki csak később jön el, előtte még pár rend bőrt "le kell nyúzni" a fogyasztókról. -
motorhead
aktív tag
válasz
Johnny Cage #31 üzenetére
Nem tudodk sorolni, mert miért kellene ismernem minden monitor tulajdnoságát ami a piacon van? Pusztán annyit gondolok erről, hogy van más termék ugyanezzel a műszaki tartalommal, és elektronikával mint ez. Meg bármi más. Nekik is beszállít valaki LCD panelt, elektronikát stb.
Inkább azt kellene hallani, hogy tulajdonképpen az EIZO mit gyárt a monitorjaiba?Én azt gondolom, ma már adott minőségi szinten nincsenek jelentős különbségek azonos termékeknél. Mi lehetne két professzionális kategóriába sorolt monitornál a minőségbéli ugrás ami megindokolná az árkülönbséget. Inkább ez szorul magyarázatra, nem az én mit tudok felsorolni.
Én is kérdezhetem, hogy azonos minőségű monitorokból amik az EIZO mellett a piacon vannak professzionális szinten, miben rosszabbak?? Nekem vásárlónak kell magyarázatot kapni, miért vegyek ilyet. Nem? -
Ribi
nagyúr
válasz
Johnny Cage #6 üzenetére
őőő mégrosszab
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest