- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kapni?
Még elég sok laposban foglalatos a proci, de persze megy minden a full integrált lap felé.GPU általában BGA, az nyilván nem járható, de szerintem sokan sajnálják, hogy az MXM utód nélkül halt ki.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
somogyib
őstag
"Mint ahogy előzőleg írtam az integrálása az alkatrészeknek csak pénzügyi okokból van."
Ebben igazad lehet: ilyenkor egy gyártósoron megy végig a teljes összeszerelés, ami gyártási szempontból gyorsabb és (gondolom) olcsóbb is.
De:
hcl A pc-s filozófia már nagyon régen ott van, hogy integráljunk mindent az alaplapra: grafikus kártya, hálókártya, audió, stb.
Az tény, hogy - mivel a helykihasználtság adott - ad lehetőséget slotos bővítésekre, de ha megnézed ezt a laptopok tekintetében, akkor az már máshogy alakul. Laptopoknál max SSD-t, RAM-ot, esetleg WLAN kártyát tudsz cserélni, a többi a lapon van. És miért? Mert helyfüggő a dolog.Összegezve: minden a teljes integráltság felé halad (ami mellesleg nekem se tetszik), de hát ez van...
[ Szerkesztve ]
-
+++
@tesz-vesz123 : Na ezért nem veszek én garis cuccot... Ennél jobban összerakom magam
(Egyszer tettem fel gyári Samsung kijelzőt, az úgy illett a helyére, ahogyan kell, azt nem lehetett rosszul feltenni.)
https://logout.hu/bejegyzes/hcl/nesze_neked_garancia.html?stext=piros
[link]Amúgy ez nem a biztosítás hibája volt, hanem az, hogy gagyi szerződése volt a szolgáltatónak a gagyi szervizzel.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hivatalos?
Most nézem az egyik APR-nél egy iX-11Pro kijelző csere 131k.
A cikk témájába vágó certifikált SC-nél 70.
Rákerestem egy random zug Gsm-re 44k-t találtam. Hogy ez egyenrangú-e minőségben mint az APR, de legalább a certifikált szervizes 70k-s, afelett nem tudok ítélet mondani bizonyosan. De a sejtésem, hogy olcsó ebayes kijelző.
Ha egy random certif cégnél 131-re drágul emiatt akkor lehet ujjal mutagotni, iszamu stb is gondolom megkapja majd.Te is lehetsz károsított személy más területen.
Egy laikus telefonhasználótól nem várható el, hogy különbséget tegyen a sok 'iPhone szerviz' nevű cég között.
Ugyanez Samsung Klinika vagy Samsung Doki szerviz lenne XY helyen és gyengébb minőségben szervizelnék a készüléket, érezhetnéd becsapva magad vagy a gyártóra haragudva és a márkát megutálva.
Durvábban, sok a buta és hülye, akkor védjük meg őket maguktól és attól, hogy beleszaladjanak a pofonba.[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kódolva vannak bizonyos alkatrészek, ha ezekhez hozzápiszkál valaki, akkor a telefon nem, vagy nem teljes funkcionalitással fog működni.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest