- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Ott az érvem belinkeltem,ha van szemed látod a képet! Annyi, a teljesítmény/fogyasztás mutató 1080P-ben a két kártya közt! Nem tudom mit feszíted magad,a cikk írójának címeztem a dolgot,kimondottan azzal a szándékkal, hogy tapasztaltaktól nem szégyen lesni.
De,mások is megírták amit mondok:
The problem for AMD is that this is smack-dab in GTX 970 territory. Meanwhile the GTX 960, though slightly slower, is drawing 74W less at the wall. R9 380 just wasn’t very competitive on power consumption compared to Maxwell, and R9 380X doesn’t do anything to change this. AMD’s power draw under games is essentially one class worse than NVIDIA’s – the R9 380X draws power like a GTX 970, but delivers performance only slightly ahead of a GTX 960.
Remélem ennyi már elég érvnek neked.
-
MongolZ
addikt
Szvsz jó ez az irány, aki a tömegnek szánt teszteket szeretne nézni, annak ott a millió+1 oldal, aki szeretné ilyen szemszögből megközelíteni a dolgokat, annak itt a PH.
A ti gondolatmenetetekben is van logika, viszont emlékeim szerint a ph sosem akart pl. egy iponnal versenyezni teszt szinten.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindkettőt.
Mihez képest extrém. Ma már olyan Játékok is benne vannak a tesztben, amelyeket két éve még fel sem vettünk volna. Viszont rá kellett jönnünk, hogy az 50+ százalékos terhelésre, illetve a jól optimalizált streaming ritka lett, mint s fehér holló. Pech, de tény, hogy a másfél év alatt alaposan engedtünk, engedtem az elvárásokból. Osztályzatokra lebontva, ami hozza a hármas alát, már jöhet. Erre nem vagyok büszke, de abból főzök, ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest