Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Miért van olyan érzésem, hogy te megjelenéskor feltetted a win10-et, használtad 3 napot, majd törölted és azóta is vakon lázadsz ellene!? Megjelenéskor tényleg elég furcsa dolgok voltak és minden ember fosott a "Microsoft saját beépített kémkedésétől" (kicsit a cikkek félrevezetőek is voltak, hogy kémkednek utánunk).
Most tegyed fel a win10-et, mostmár elég faszán személyre lehet szabni, kikapcsolni dolgokat, letiltani, beállítani stb. Hidd el, én vagyok az az ember, aki szereti az utolsó szaros funkciót is leszedni automatizálásról és amit lehet manuálisan végezni, a felesleges ikonokat eltüntetni, haszontalan háttérfolyamatokat inaktiválni, drivereket rendben tudni. Ezzel a rendszerrel nincs semmi baj és nincs az a pénz ami miatt visszamennék win8.1-re, amire mindenféle támogatást megszüntetnék, mert full feleslegesnek tartok. Én azt mondom, a win8.1 egy merő feleslegesség mikor a win10 kiforrottabb.
-
wolfman
veterán
válasz
nalaca000 #36 üzenetére
Ugyan azt mondom, mint Hobbbyt. Ez egyik sem win10 hiba, hanem a laptopod gyártója szart rá magasról, hogy legyen támogatása. Vedd meg a frissebb kiadású lapost, azzal menni fog minden pöpecül. Ezt hívják fogyasztó társadalomnak. nekem is van egy Dell XPS 16 laptopom. minden fasza, de csak win7-el működik benne a "mélynyomó", win10 alatt csak a sztereo, az is szarul. Ez van, régi, nincs támogatva.
-
wolfman
veterán
Windows 7 elavult???? Na ezt gondold át megint.
Akik játszanak, szóval gamerek, régen váltaniuk kellett win10-re, ha tetszik, ha nem, mert most ennek áll a világ. Az egyszeri felhasználók, akiknek nincs különösebb okuk a fejlődésre azok megmaradtak win7-en. A win8;8.1 meg egy kiforratlan félkész win10, tehát megint nincs ok hogy itt maradjon az ember, de mint látható a részesedési mutatókon, ezzel jelentős részben az emberek is így vannak.
Aki megvette, nyilván most nem jó hír, de összességében kukázódhat a 8.1 a fenébe, csak lefoglalja az erőforrásokat. Haladjunk a korral kérem, a win10-nek már korán nincs annyi baja mint kezdetben és ezt a minimális csempézettséget is meg lehetett már szokni régen!(#24) electrodoki: +1 , ez engem is érdekelne, mert én gyakorlatilag ha megszakadok se tudok egyetlen érvet se felhozni a 8.1 mellett. De, egyet tudok, az hogy valakinek eredeti a win8.1 és most váltania "kell", de ennyi, ezt meg már régen meg kellett volna lépni. Egyébként meg annak szar a windows 10 aki lusta foglalkozni a személyre szabásával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest