Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz wolfman #27 üzenetére

Nem rolling release, nem fog random frissítéstől elbaszódni, gyökeresen megváltozni. Cserébe tartalmaz bőven újításokat 7-hez képest, feladatkezelő és memóriamanagement szintjén is. UEFI támogatásban, meg sebességben is jobb.

10 az meg minden évben, vagy még gagykrabban egy teljesen új OS. Ha egy új build eltöri valamely driveredet, programcsomagodat, akkor így jártál. (CU például eltörte a Windows mobile eszközközpontot)

Szóval a 8.1 U3 mindenképp jobb a 7-nél és stabilabb, állandóbb a 10-nél... Lényegében az utolsó vállalati szellemben fejleszett Windows, amiben még a vezérlőpult se lett teljesen szétherélve.

Amúgy én is irtó gáznak ítélem a lépést, de engem se érint, mert nVidiás vagyok. Ők tudják mi a support. Új termék régi OS téren is, meg régi termék új OS téren is.

• WZP

aktív tag

válasz wolfman #64 üzenetére

Megjelenéskor VM-ben nézegettem. Azóta saját notin már több mint 2 éve használom, és cégnél is kénytelen vagyok már majdnem 1 éve rendszeresen foglalkozni vele. Egyébként céges gépen is 8.1-nél vagyok leragadva.

Szóval nincs igazad. Van tapasztalatom vele. Minden pillanatát gyűlölöm amikor használnom kell :DD

Az számomra egészen egyszerűen elfogadhatatlan, hogy az OS egyszercsak elszürkíti az egész képernyőmet, és feldob egy kék ablakot hogy rakjam már fel a frissítéseket... és ott sincsenek választási lehetőségeim, akármit nyomok feldobja a win update ablakot. A fullscreen metro appoktól okádnom kell.. stb.. mindegy. Ízlések. De ha nem lenne a ryzen és a dx12 win10-hez kötve, akkor soha nem váltanék. (desktopon)

Új hozzászólás Aktív témák