- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #303 üzenetére
Szerintem sem egy kategória az RX 570 és a GTX 1070 videókártya, ezért nem volt szerencsés a FullHD/60Hz képfrissitést előnyként felhozni. Az átlagos gamer monitorok 60Hz képfrissitéséhez képest az RX 470 és RX 570 nem tartja az adott teljesitményszintet, nem biztositja a folyamatos játékélményt. Képes lehet időnként erre, de nagyon sok játék grafikai beállitását a normál megjelenitési szint alatt kellett használnom és a FreeSync sem árt ha szem előtt van...
Játék közben még ennek ellenére is adodhatnak FPS beesések, ami képtörést és akadozást okozhat.
-
kenwood
veterán
válasz
Dilikutya #251 üzenetére
Itt azert eleg sok minden nincs maxon,megis vannak,hattal,hettel kezdodo fpsek. Ebbol kiindulva maxon kizart a fix 60 feletti fps 570-en.
Persze az is benne van ebben, hogy nehany beallitas maxon aranytalanul sokat ker a gputol,ertelmetlen kimaxolni, mert mediumon is majdnem ugyanugy nez ki a jatek. Csak ugye itt bejon a szubjektiv tenyezo,kinek mi az a kompormisszum,ami meg belefer. Ez pedig nagyon megneheziti,ellehetetleniti az objektiv ertekitelet kimondasat. -
Daelion
őstag
válasz
Dilikutya #222 üzenetére
Ugyan nem mérvadó adat csak egy kis saját megfigyelés.
Fent vagyok ~fél éve egy külföldi Hardveres/gameres/tesztelős Discord szerveren és itt nagyon sok a Dél Amerikai/Indiai ember.
Itt szinte csak ilyen 1050,1050 ti kategória van az embereknek vmi alap 4 magos procival esetleg.
570 most kezd elterjedni de ami már jobb az ritkaság és feltételezik,hogy 'gazdag' vagy. -
Gyuri27
félisten
válasz
Dilikutya #222 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne mint egy arab sejknek akkor se adnék érte annyit.
Anno a csúcs vga-k valahol 150k-ról indultak.
Persze volt itt minden mint karácsonykor.
De ha az eurós, dolláros árakat nézed akkor is a 1,5-2x-re kúszott fel az áruk.
Mondjuk ki ez nettó lehúzás semmi más. Mint intelnél a csúcs ami 10 max 20%-al tudd többet kétszeres áron.
De ezek erősen morális kérdések. -
nexplo
őstag
válasz
Dilikutya #195 üzenetére
Én RX 580 8G-t vettem itt 50 alatt dobozosat garisat. Ezt nehéz überelni ennyiből az NV-oldalon. Sosem voltam semelyik (se piros se zöld) párti, de az ATI karik olcsóbbak voltak. Pontosabban ár-teljesítményben olcsóbb. Mivel én low budget felhasználó vagyok, így amikor van 50e Ft-om, akkor a legerősebb karit akarom a pénzemért, ebben eddig a piros volt jobb, már vagy 5-6 éve. Félreértés ne essék, ha pénz nem számítana, akkor jönne a csúcs zöldike. Nyilván a bányászatot és annak ár hatását már nem is mondom mert az is borított mindent....
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Dilikutya #183 üzenetére
Márka függő ,mostanra az Asus kb. ami így van ahogy említed ,de akadnak azért még gyártók akiknek van arany középútja ,én mióta az eszemet tudom mindig is azt választottam.
Gyári brand gépek más tészta ,azok megbízhatóak voltak mindig is és mai napig azok is maradtak.
Ahogyan említettem pár hozzáoszlással feljebb,nagyon fontos a kényelmes szellőzés ,minőségi tápegység és a rendeltetésszerű használat ,ezeket betartva ha kibírt a lap 2-3 hetet ,ki fog bírni 5-6 évet is.Viszont ezek inkább az alap gépekre érvényesek ,van aki megveszi 100k ért a legcsúcsabb tuning lapot ,széthúzza az agyát 2 éven keresztül ,aztán a garancia lejárta után meg is halt ,ezen nincs mit csodálkozni.
Minél egyszerűbb egy lap ,annál megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest