- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Nem kotok bele semmibe. Valaki leir egy valotlan allitast, en pedig cafolom.
Hanyszor irtam le, hogy okes a konfig,csak itt nem er veget a vilag?
Negyszer, otszor, hatszor ?Ehhez kepest mindenki azt cafolta meg,hogy szerintem 2080 ti sli alatt nincs is elet,amihez meg hasonlot sem irtam soha
Most erted,ha valaki egy egyszeru par soros commentbol is csak 2-3 szot tud ertelmezni,kiragadja a kontextusbol, azzal milyen erdemi vitat lehet folytatni ? -
kenwood
veterán
Igen,
Tehat amit en irok :
Igenis lathato, de ha szukos a keret,akkor ne kolts ra, mert nem veszitesz sokatTE:
Bizonyitott (),hogy nem lathato,semmikepp ne kolts ra inkabb masra.
Aki igy vitazik,szinte mind ignoreon van mar nalam,nem is tudom,te hogy maradtal ki eddig,de potlom is a hianyossagot.
Az azert szomoru, hogy ilyen hibas infokat (hazugsagokat) terjeszto arcok irasai kikerulnek a fooldalra.
Egy csomo ember ugy van vele, hogy 20-30-50k nem szamit,csak elinditom a jatekot,es menjen,ne kelljen kimatekozni,mi a jo beallitas. Oket ez ugy beszeli le,hogy fel sem kinalja alternativakent az erosebb kartyat.Varom mar a nagy leleplepzo cikket,amibol kiderul,hogy bizonyos beallitasok semmit,tenyleg semmit nem csinalnok,csak eroforrast esznek, es ez egy tomeges jelenseg, ami miatt mindenki hulye,aki nem vesz le nehany beallitast
Ez a tipikus kisember mentalitas.
Bemenni a boltba,megvenni az ujat nem kihivas, megtalalni a best buyt mar egy erdem,meno leszel tole.Eleg megnezni barmelyik intel proci osszehasonlito videot a youtubeon. Van olyan jatek, ahol az ivy 40 fps min,a kaby meg 65. Az atlagos elteres,foleg max fpsben valoban marginalis, ezert 10-bol 9 ember azt irja,hogy az i5 2500 a kiraly,sose fogom lecserelni 3 fpsert ....
En meg igy ulok,fogom a fejem, es azon filozom, tenyleg ugyanazt a videot neztuk
Aztan rajovok,hogy lejjebb lesznek ertelmes kommentek is, de likeot csak az kap,aki feltalta a spanyol viaszt,fillerekbol kapja meg "ugyanazt", mint a hulyek, akik a 1151-re szavaztak. -
kenwood
veterán
Komolyabb osszeget mertem volna tenni ra, hogy megirod,hogy nem elado,es nem esik le,miert irtam amit.
Le kene szoknom az ilyen fogalmazasrol,mert a tobbseg nem erti,engem meg felidegesit,ha korbe kell irni.Nem kanyarodtunk el egyebkent a tematol,mert 570rol is szol a cikk,es rengeteget arulnak 49 felett az apron. Ha altalanos ervenyu lenne,amit irtal (50k a garis 580),passzolna ide a bejegyzesed. igy pedig az en cafolatom passzol ide.
-
kenwood
veterán
Gratula,ha visszarakod az aprora pikk-pakk elmegy 60-65ert,javaslom, ne tekintsuk referencianak azt a bomba uzletet.
Szerintem vgat a magyar gamerek joval kevesebb,mint 10%-a tuningolja,illetve sokan pont azert adjak el,mert 1 ev alatt belraktak 15 orat,es csak porosodik a gepben.
En mar a celeron 300A--t is felhuztam 450-re,de a vgat sose piszkaltam,pedig a biosba egetett power limit miatt kb. semmit nem szamitana a biosmod nelkuli tuning.
persze en a 8 gigasrol beszelek.
-
kenwood
veterán
Szerintem meg igen. Melyik reszet nem erted?
Nem a beallitasok kernek tul sokat,hanem az 570 keves ahhoz, hogy mindent highon lehessen hagyni.
Az 570 mai aron nezve ott van,ahol 10 eve egy 20-30 ezres kartya.
Te pozicionalod tul magasra, mert nem vetted szamitasba a tech kutyuk araban jelentkezo eros inflaciot.Az igazi,hogy nehany beallitast leveve rengeteg fpst nyersz,es igy minden elfut rajta, az viszont mar erosen velemenyes,hogy ezek nem lathato dolgok.
Ezzel nem arra akarok utalni, hogy mindenkinek kell a 100k feletti kartya,meger annyi pluszt par szebb effekt.
Csak amit te irsz,kicsit olyan kicsengesu,mintha tok felesleges lenne nehany dolgot highon hagyni,akinek boven beleferne a dragabb gpu,annak sem eri meg.Ugye azt az apsektust is erdemes figyelmbe venni, hogy sok jatkenal az a par beallitas mar a 60-100 fpst hozza,mig masnal(pl AC) viszont pont az huz ki a 25 ala beesesbol.
Ez utobbi mar erosen csokkenti a jatekelmenyt. -
kenwood
veterán
560-570-et irtam.
az 580at te hoztad be a kepbe. ez az 570-re ilyen 20 szazalekokat ver ra minimum fpsben,teljesen mas kategoria -
kenwood
veterán
Azert ennyire nem gyaszos a helyzet.
Mar egy 560-570-el is minden jatszhato,de ezek az elozo generacios also,also kozep gamer kartyai.
Egyik sem kozeliti meg 1060 6gb erejet,es mar van 2080 ti is.Igen,regen a kozep kategoria kerult ennyibe,de regen a csucs mobil (3gs,4,sgs1/sgs2) is sokkal olcsobb volt,meg ugy minden.
Gondolom,te sem annyit keresel,mint 2010ben.Termeszetesen az elmeny siman a "belefer" kategoria,nem very low 23 fpsrol beszelunk, igy ezek a kompromisszumok a tobbseg szamara vallalhatoak.
-
kenwood
veterán
válasz
Dilikutya #251 üzenetére
Itt azert eleg sok minden nincs maxon,megis vannak,hattal,hettel kezdodo fpsek. Ebbol kiindulva maxon kizart a fix 60 feletti fps 570-en.
Persze az is benne van ebben, hogy nehany beallitas maxon aranytalanul sokat ker a gputol,ertelmetlen kimaxolni, mert mediumon is majdnem ugyanugy nez ki a jatek. Csak ugye itt bejon a szubjektiv tenyezo,kinek mi az a kompormisszum,ami meg belefer. Ez pedig nagyon megneheziti,ellehetetleniti az objektiv ertekitelet kimondasat. -
kenwood
veterán
válasz
Zicokuka #244 üzenetére
Picit tevedtem, annyira azert nem rossz a helyzet,bar teny,hogy egy 2080 meg nem mindehova eleg,de a
Ti Sli mar nagyjabol igen
Mind1,nem is ez a lenyeg.Hanem az,hogy a cikk kategoriajaban mar minden jatszahato,es nem is low 26 fps atlag, de az ultra 1080p 60 fps meg tavoli,a 4k pedig mediumon is alom.
Tehat a "jo" kifejezest azert meg kell csillagozni, van ott kisbetus resz -
kenwood
veterán
válasz
#00137984 #234 üzenetére
A jo azert erosen realtiv kifejezes.
Hetvegen probaltam 9-10 jatekot (ac origins,tekken vii,street fighter,gta v, titanfall 2 stb, Sim City ..)
4K tvre voltak kirakva i7 2600+1060 6GB.4k-nal 1-2 beallitas medium,a tobbseg low es meg ugyis rendszeresen benezett 30fps ala ,ami valahol ertheto,ok.
Viszont meg ez a joval erosebb konfig sem tudta szinte semelyik gameben a 1080p ultra 60 fpst.(A 2013-as Sim Cityben sem)
A gepigenyesebb daraboknal konkretan baromi messze volt az ultratol is meg a fix 60 tol is.
Szo se rola,egesz sok mindent medium-high-ultra, 100 es 40 kozott volt nagyreszt az fps, vegig jol jatszhato volt (AC-t azert kellett alitgatni ehhez),panaszmentesen.
A tobbseg erre mar azt mondana, tokeletes
Viszont nekem a jo a 1080 high-ultra 60 fps, es arra egy ilyen konfig nagyon-nagyon keves,meg az oregebb jatekoknal is.
Procin szinte sehol nem porgott 100-on (gondolom,ahhoz multiplayer kellett volna), de a gpu egyszeruen nem birta. Gyanitom AAA gameknel erre meg a GTX 1080 sem eleg mindehova,a 4k ultra 60 fpshez pedig biztosan nem eleg a 2080ti sli sem. -
kenwood
veterán
Nehez amugy a teszteles.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nincs igazan cpu/gpu limit.
Hiaba van jatekban , hogy full gpu mellett csak 40% procit visz el,ez meg nem jelenti azt,hogy azonos vgaval a procit erosebbre cserelve nem tortenik semmilyen valtozas.
Igy a "kihajcse a procim a vgamat" kerdesnek sincs igazan ertelme.
Foleg a legzavarobb szituknal,a 30 ala beeso fpsnel van kulonbseg a procik kozott,meg gpu limitnel is.
Itt mar az is szamit,hogy hany mhzen fut a ram (igen,meg intelen,dedikalt vgaval is).persze alsobb kategoriaban ez megszokott dolog,eszre sem veszi a user.
Feljebb pedig mar 10% pluszert is 50% felarat kernek, szoval nem biztos,hogy megeri erre sokat kolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest