- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az Intel nem brand gép volt, lehetett rendesen kiskereskedelmi forgalomban kapni az alaplapjait, egyébként a Foxconn gyártotta őket.
Jó, most nekem se valami hűde csúcs lapom van, de lekopogom, 4 éve van a gépben, problémamentes. Maradjon is, mert FM2+ lapokat szerintem már nehéz lenne újat találni, én meg most nem szívesen mennék bele egy CPU+lap+RAM cserébe.
-
Dilikutya
félisten
Viszont ma már csak ez a két véglet van, ami olcsó, az gagyi és nem felszerelt, a drága meg telepakolva. De olcsóbb, közepes árfekvésű, szerényebb felszereltségű, de minőségi lapok nincsenek. Mint ezelőtt sok évvel pl. az Intel saját márkás lapjai, nem támogattak tuningot, nem volt teletömve mindennel, átlag felhasználáshoz elegendő USB és IDE/Sata volt rajtuk, Intel LAN, sőt, nem Realtek Audio volt rajta, hanem az enyémen pl. ADI Soundmax. Igaz, majdnem annyiba került újonnan pl. a D845PESV ami nekem volt, mint egy korabeli sláger játékos lap, ami már jól felszerelt, de még nem a csúcs, pl. az Abit BF7.
-
snecy20
nagyúr
Én is tudok mutatni mindent mindenből.
Az 1972-es Junoszty TV is megy még a nyaralóban.
De nem ez a lényeg.
Ha minőségi egy alaplap minden téren, és user error-ok sem kavarnak be, akkor kibírhat 15-20 évet is.
De az szerintem nem lehet vita tárgya, hogy már csak jellegét, bonyolultságát tekintve is halandóbb szerkezet egy alaplap, mint egy CPU. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- 90-es években voltam gyerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest