- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Biztos hogy bele akarsz kezdeni egy minden szempontból hátrányból induló, és vesztésre ítélt hadjáratba, idegenben..?
Csak mert Hito-nak a 4.hsz-ben tök igaza van. Ezt nehéz lesz úgy kommunikálni hogy ők találták ki. Még ha a szunnita adzánt játszanak a sajtótájékoztató alatt, akkor is. -
hito
nagyúr
válasz
weberzolee #27 üzenetére
A döntés jó volt (egyéb okok miatt), de fájt
-
Stabi83
senior tag
válasz
weberzolee #26 üzenetére
A mobilaréna is említi a polimerek alkalmazását sőt azt is hogy a rugalmas ragasztást is meg kellett oldaniuk a rétegek között. A mobiliparban az hogy a GFlex óta nem terjedt el az öngyógyító polimer nem csoda hisz kezdődött az "üvegkorszak" amire ez a technológia nem alkalmazható. Mindenesetre én kevésbé féltenék egy ilyen készüléket mint a mostani üvegszendvicseket amiknek túl sok értelmét nem látom ( főleg hogy egyből plasztikba kell csomagolni hogy ne törjön, karcolódjon ).
Még nagyon az elején vagyunk ennek a vonalnak minden szempontból, de évek óta nem volt szerintem ilyen jelentős fejlődés a mobiliparban. -
hito
nagyúr
válasz
weberzolee #16 üzenetére
De nagyon kis csacsi vagy! Feltettem egy tök egyszerű kérdést...nevezetesen, hogy erre vajon mi lesz erre az Apple lépése => lesz-e origami Apple termék. Milyen trollkodásról beszélsz áruld már el!!!??? Nemrég adtam el az iPhone 8 Plus-omat és imádtam! Na, most erre akkor mit húzol elő a tarsolyodból?
-
Stabi83
senior tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
-
Stabi83
senior tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Más az hogy itt egymás között poénkodunk és más amikor egy Almafan a spanyol inkvizíciót megszégyenítve hirdeti az igaz hitet. Amúgy meg hidd el használtam és használok épp elég Apple terméket hogy megalapozott legyen a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest