- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
Már bocs, de hol mondtam hogy szar? Ezt melyik mondatomba képzelted bele? Másrészt nem idejöttem trollkodni, hanem REAGÁLTAM egy trollkodásra. Nagy különbség...
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Annyira nem mozgat a téma, hogy az összes hozzá kapcsolódó külföldi oldalt is elolvassam, a Mobilarena sehol nem említi. Nem érzem hiányosságnak a hozzászólásom szempontjából.Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
Elég egyértelmű, maximálisan tisztában vagyok vele, sőt azt is tudom hogy ami nem karcolódik mert kemény, az bizony törik...Az öngyógyító műanyag annyira bejött, hogy azóta mindenki azt használja. Ja mégse. És itt kiemelném, hogy nem leszarozom, csak még nem áll készen az érdemi felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest