- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
A Windows teljesen más memóriakezeléssel bír. Az androidnak azért kell sok, mert minden programot a memóriában táról, mivel gyors app nyitás szükséges. Egy asztali gépnél erre nincs szükség, mivel ott ritkán váltogatunk a programok között, ezért felesleges lenne. Az androidnak mindenhez külön program kell. Ott a YouTube, a gmail, a facebook stb... A windowsnál mindezt a böngészõbõl eléred, annak meg nem baj ha 2 másodpercet várni kell.
-
somogyib
őstag
-
weberzolee
aktív tag
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
Már bocs, de hol mondtam hogy szar? Ezt melyik mondatomba képzelted bele? Másrészt nem idejöttem trollkodni, hanem REAGÁLTAM egy trollkodásra. Nagy különbség...
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Annyira nem mozgat a téma, hogy az összes hozzá kapcsolódó külföldi oldalt is elolvassam, a Mobilarena sehol nem említi. Nem érzem hiányosságnak a hozzászólásom szempontjából.Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
Elég egyértelmű, maximálisan tisztában vagyok vele, sőt azt is tudom hogy ami nem karcolódik mert kemény, az bizony törik...Az öngyógyító műanyag annyira bejött, hogy azóta mindenki azt használja. Ja mégse. És itt kiemelném, hogy nem leszarozom, csak még nem áll készen az érdemi felhasználásra.
-
aelod
veterán
Összehasonlítottad az almát a körtével. A droid memória felhasználása nem windows és ahogy megyünk felfelé verziószámban egyre több memóriát követel a rendszer. Tény, hogy ezen lehetne javítani de nem úgy, hogy kiadunk egy használhatatlan csökkentett üzemmódú droid szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest