- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
A Windows teljesen más memóriakezeléssel bír. Az androidnak azért kell sok, mert minden programot a memóriában táról, mivel gyors app nyitás szükséges. Egy asztali gépnél erre nincs szükség, mivel ott ritkán váltogatunk a programok között, ezért felesleges lenne. Az androidnak mindenhez külön program kell. Ott a YouTube, a gmail, a facebook stb... A windowsnál mindezt a böngészõbõl eléred, annak meg nem baj ha 2 másodpercet várni kell.
-
somogyib
őstag
-
weberzolee
aktív tag
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
Már bocs, de hol mondtam hogy szar? Ezt melyik mondatomba képzelted bele? Másrészt nem idejöttem trollkodni, hanem REAGÁLTAM egy trollkodásra. Nagy különbség...
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Annyira nem mozgat a téma, hogy az összes hozzá kapcsolódó külföldi oldalt is elolvassam, a Mobilarena sehol nem említi. Nem érzem hiányosságnak a hozzászólásom szempontjából.Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
Elég egyértelmű, maximálisan tisztában vagyok vele, sőt azt is tudom hogy ami nem karcolódik mert kemény, az bizony törik...Az öngyógyító műanyag annyira bejött, hogy azóta mindenki azt használja. Ja mégse. És itt kiemelném, hogy nem leszarozom, csak még nem áll készen az érdemi felhasználásra.
-
aelod
veterán
Összehasonlítottad az almát a körtével. A droid memória felhasználása nem windows és ahogy megyünk felfelé verziószámban egyre több memóriát követel a rendszer. Tény, hogy ezen lehetne javítani de nem úgy, hogy kiadunk egy használhatatlan csökkentett üzemmódú droid szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest