- iPhone topik
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
velizare
nagyúr
@cain69, Szerintem ez nem hiba, tök fölösleges olyan adatokat leírni, amelyek nem lineáris kapcsolatban vannak a hangminőséggel. Mondj nekem olyan releváns műszaki adatot, amely szorosan korrelál azzal, hogy mennyire élethűen szólal meg egy hangsugárzó. nem tudsz. Hallgasd meg és akkor ítélj. Herótom van azon gyártóktól, akik leírják, hogy 3Hz- 50kHz-ig visz át egy füles... hahaha. Azt, hogy hány dB-es tartományon belül, vagy milyen fázis változással, vagy mennyire befolyásolja a lejátszó maga a hangot, arról szó nem esik. Aki ez alapján ítél, az egyszerűen nem ért hozzá és megvezetik. Ennyi.
lolwut?
-
trepxe
tag
@cain69, Szerintem ez nem hiba, tök fölösleges olyan adatokat leírni, amelyek nem lineáris kapcsolatban vannak a hangminőséggel. Mondj nekem olyan releváns műszaki adatot, amely szorosan korrelál azzal, hogy mennyire élethűen szólal meg egy hangsugárzó. nem tudsz. Hallgasd meg és akkor ítélj. Herótom van azon gyártóktól, akik leírják, hogy 3Hz- 50kHz-ig visz át egy füles... hahaha. Azt, hogy hány dB-es tartományon belül, vagy milyen fázis változással, vagy mennyire befolyásolja a lejátszó maga a hangot, arról szó nem esik. Aki ez alapján ítél, az egyszerűen nem ért hozzá és megvezetik. Ennyi.
-
darvinya
titán
Amikor legutobb otthon jartam, elvittem az egyik halott fulest (Brainwavz M4) egy muszeresz cimboramhoz. Azt mondja, valami okossaggal be van vonva a vezeto szal, es leegetni se nagyon lehet, mert a vezetek szintehamarabb eg el, mint hogy elengedje ez a lakkszeru valami - amirol termeszetesen szinte leugrik a forraszanyag. Valahogy lepiszkalta a cuccot, de a Hama jack-dugo (semmi mast nem kaptam), egy het utan ugyanugy elengedte magat.

Mert béna.
Én még a Samu 3 szál/ér Headset-et is megforrasztottam, és soha nem az ment tönkre amit forrasztottam.
Hanem mindig az a 3 hajszálnyi ér szakadt el. -
-igu-
veterán
Amikor legutobb otthon jartam, elvittem az egyik halott fulest (Brainwavz M4) egy muszeresz cimboramhoz. Azt mondja, valami okossaggal be van vonva a vezeto szal, es leegetni se nagyon lehet, mert a vezetek szintehamarabb eg el, mint hogy elengedje ez a lakkszeru valami - amirol termeszetesen szinte leugrik a forraszanyag. Valahogy lepiszkalta a cuccot, de a Hama jack-dugo (semmi mast nem kaptam), egy het utan ugyanugy elengedte magat.

-
banhammer
veterán
-
banhammer
veterán
-
-igu-
veterán
Hát ha a jacknél törik meg azt még meg lehet reparálni éppenségel.

En, mint forrasztastechnologiai analfabeta, keptelen vagyok ra

-
zack
nagyúr
Nekem az a gondom ezekkel a drága cuccokkal, hogy ha véletlenül beleakad valahova, vagy belekapok, ugyanúgy elszakad, mint az 500 forintos. Így inkább maradok az 500 forintos HAMA cuccnál, az nem fáj, ha elszakad, vagy megtörik... Ez ezért a pénzért túl steril használatra ösztönöz. Félteném.
Több mint 2 éve használom a Sennheiser IE8-at hóban, fagyban, kánikulában, motoron, futás közben. Kutya baja. Igaz, ez cserélhető kábeles, tehát ha gond lenne a kábelezéssel, csak azt kellene cserélnem.
De közel sincs így, hogy annyira félteni kell ezeket. Tény hogy egy sodort kábel, amivel a custom IEM-ek készülnek sérülékenyebbek, de azért van van jó alternatíva. Az elsődleges szempont mindenképpen a cserélhető madzag a hangzás után.
-
burriebonz
tag
-
-igu-
veterán
Ezert irtam, hogy allitolag.

Egyebkent valoszinuleg a zsebben hordott iPod Classic sulya lehet a ludas - most lecsereltuk egy Sansa Clip Plus-ra, majd kiderul...
Egyebkent talaltam az ebay-en 50 euroert ie800-ast, egy probat talan meger. -
banhammer
veterán
Ha tenyleg vigyazna ra akkor nem kene fel evente uj fulest venni.
Nekem (nem viccelek) 6 vagy 7 ev minden napos hasznalat utan ment tonkre a Sony MDR A34L fejhallgatom.
-
-igu-
veterán
-
Kasya
nagyúr
-
Humbert90
csendes tag
Szerintem a legfontosabb a fülhallgatónál a tartóssága és nem a hangzás , bár a skullcandy titanom mind a kettőben jó és egy árba van kb az eb900al
-
Zzenit
tag
Még jó, hogy a Sennheisernél is ie800 csúcs a fülhallgatóknál. Nem okoz ez vmi gondot? Majd holnap megkérdem a jogi osztályon...

-
pusszycat
nagyúr
-
Prevent
aktív tag
-
flash-
veterán
30 ezres árért (ebayon ingyenes szállítással)a TDK BA200 ra lennék kíváncsi...
legjobb agybadugós fülesek közt tartják számon
-
moleculez
veterán
Okis hangsulyoztak hogy utcai fulesek kozt draga. 200e se sok van 600ert is, de utcai hasznalatra tenyleg draganak minosul. Persze egy zenekaniasnak egyszer belefer...
-
pusszycat
nagyúr
A számok nem győztek meg ez esetben maradok a Sony-nál.

-
darvinya
titán
Jó lenne valamilyen hangzás kép leírás.
pl:
Sony mélyek lágyan simogatja a dobhártyát, magasak mélyhez hasonlóan nem érces.
Ideállis lágyabb, közép ütemes rock, klasszikushoz.
Rosszabb és jó minőségű hanganyagokra sem érzékeny, mert szépen elsimítja hibákat.Panasonic mélyek erőteljesen lükteti a dobhártyát, magasak enyhén érces.
Ideális keményebb metál zenékhez, mert kiemeli a dob, cintányérokat, gitár tónusokat.
Ajánlott minőségi hanganyagot hallgatni, mert a rossz minőségűt hamar felerősíti. -
kameraman77
tag
Nekem az a gondom ezekkel a drága cuccokkal, hogy ha véletlenül beleakad valahova, vagy belekapok, ugyanúgy elszakad, mint az 500 forintos. Így inkább maradok az 500 forintos HAMA cuccnál, az nem fáj, ha elszakad, vagy megtörik... Ez ezért a pénzért túl steril használatra ösztönöz. Félteném.
-
Prevent
aktív tag
A ie800-at hol lehet beszerezni?

-
velizare
nagyúr
-
Picco
addikt
head-fi.org-on szeretik a tdk-kat, most neztem tesztet. en nem vagyok audiophil es ez a cucc szerintem nem is annak a retegnek keszult

-
velizare
nagyúr
hát... nézd, nekem határozott fenntartásaim vannak minden olyan, hangszórókról, fej és fülhallgatókról szóló ismertetővel szemben, ahol külön felhívják rá a figyelmet, hogy a berendezés az emberi fül által általánosan észlelhető tartományban (gyk.: 20Hz-20kHz) üzemel.
-
Picco
addikt
erdekes h nemet ebay-en 40-50 euro kozott mozog az ie800. ha tenyleg ilyen jol szol, annyiert jo vetel lehet.
-
Segal
veterán
Ezek azért nagyon távol állnak a felsőbb árfekvéstől simán lehet kapni 150-200 körül is fülhallgatót. Persze a 2000ft-os kategóriát alapul véve ezek is drágák.
Mindenesetre én le nem cserélném a Shure fülesemet ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple IPhone 13, 128GB, Használt 12 Hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo IdeaPad Slim 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX 5050 24GB DDR5 512GB 144Hz 36 hó gari

még. Amúgy más téren meg vagyok elégedve a TDK-val.