Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
"Lehet, hogy hülye vagyok, de egyvalami biztosan nem vagyok. Na, hülye, az nem vagyok."
Peter Griffin.A DXOMark oldalon fent egy kapcsoló van, mégpedig amely kínai és angol nyelv közt enged választani. Régiókapcsoló nincs. Az eredmények ugyanazok természetesen bármely állásnál.
A Pixelek kiváló algoritmusokat és gyenge, konzervatív szenzorokat vonultatnak fel. Utálom a my way or the Huawei-t, de ez az igazság.
Rámruházott hatalmamnál fogva álhírek terjesztése miatt máglyahalálra ítéllek. Az ítéletet magas fokozatokra állított hajszárítókkal fogják végrehajtani. Úgy tovább tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest