- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
"Lehet, hogy hülye vagyok, de egyvalami biztosan nem vagyok. Na, hülye, az nem vagyok."
Peter Griffin.A DXOMark oldalon fent egy kapcsoló van, mégpedig amely kínai és angol nyelv közt enged választani. Régiókapcsoló nincs. Az eredmények ugyanazok természetesen bármely állásnál.
A Pixelek kiváló algoritmusokat és gyenge, konzervatív szenzorokat vonultatnak fel. Utálom a my way or the Huawei-t, de ez az igazság.
Rámruházott hatalmamnál fogva álhírek terjesztése miatt máglyahalálra ítéllek. Az ítéletet magas fokozatokra állított hajszárítókkal fogják végrehajtani. Úgy tovább tart.
-
Silenzio
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #15 üzenetére
Áh, dehogy. Csak amolyan konzumidiótán giccses. És hol vannak amúgy az előlapról készült fotók? A cikkből kiderül, hogy nem csak háta van a telónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest