- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Jó estét kívánok mindenkinek. Lenne egy kérdésem. A profilomnál látható konfigurációm WIN7 64 bites (ultimate) rendszert futtat és tegnap felraktam ezt az új Nvidia Drivert ami mint kiderült sokaknál problémás és az Nvidia is elismerte hogy hibásan működik. Az a helyzet hogy nálam ez a driver hibátlanul települt és semmi hibajelenséget nem tapasztalok vele, egy monitoros rendszerem van és úgy telepítettem fel ezt az új drivert hogy előtte Display Driver Uninstallal csökkentett módban letöröltem a korábbi verziót.......A kérdésem az lenne hogy ennek tudatában használhatom ezt a drivert vagy mindenképp érdemes lenne letörölnöm és feltennem az imént megjelent 347.51-es BETA drivert ami javítja a felmerült problémákat? Mi a véleményetek? Nem fog nálam az idő múlásával hibákat produkálni ez a tegnap kiadott driver? Előre is köszi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest