- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Ma már inkább 60 ezer a TN. IPSnél meg van kb 2 ajánlat 120 alatt, a többi mind felette határ a csillagos ég... Bevallom én 80 körül vettem pár éve az enyémet, akkor még nem voltak 120 alatt IPS-esek. De ha most vennék monitort se biztos hogy 144-es IPS-t váalsztanék mondjuk egy 240-es TN-nel szemben. Úgy látom 80-tól már kapni olyat is. Yt-s videók alapján még a 144-es is elég laggosnak tűnik egy 240-eshez képest. [link]
-
lemusz
addikt
1. IPS-es 144Hz? Maradjunk már a realitások talaján, az átlag magyar béreknél kérlek. Vagy térjünk vissza erre 5-6 év múlva, talán...
2. Fentebb elhangzott ilyen is, még ha nem is a te tolladból. Ezért is írtam "hozzád hasonlókat" és nem téged.
3. Alapvetően ez a hír egy gémer monitorról szól, szóval most a kis hitvita után azzal jönni, hogy nem mindenki gamer, elég butuska mentsvár... -
NandoXXL
senior tag
A minőségi TN panel az egy céleszköz játékra. Aki célhardvernek veszi tudja mit akar, és mire használja a TN panelt. A nőies lelkületű hű de szép rózsaszín az ég IPS, VA panelon kommentektől kíméljétek meg az olvasókat. Réges régen mikor aktívan játszottam semmi más nem érdekelt csak az eredményesség, low grafikával. Aztán röhögtünk mikor a környezetet és efekteket dicsérték mások, aztán alig láttak az ellenfelet. Régi szép emlékek mikor kidobtak szerverekről hogy biztos csalok, mert nem bírtak velem
Mondjuk nem csak engem, spanomat is
HARDCORE WILL NEVER DIE!
-
lemusz
addikt
A TN meg annak jó aki nem látott még IPS vagy VA panelt.
Volt már IPS-em, most meg TN-em van már egy pár éve 144Hz-es. Nekem jó. Állításod így megcáfolva. Persze tudom, igénytelen szarházi vagyok, meg parasztvakított gémer vérpistike, de nem érdekelnek a jelzőid, mert tudom hogy a hozzád haosnlók csalóznak engem a különböző multis fps játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged