Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom épp csak a lényeget hagytam ki...akkor mégegyszer:
Nekem iPadom van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de elképzelhetőnek tartom, hogy a Windows 8 RT sokkal jobban felkavarja majd ezt az állóvizet, mint a telefonos piacon. Persze ehhez nekik is hasonlóan zárt rendszert kell kialakítaniuk, amilyen az iTunes-iPad párosa, vagyis csak ellenőrzött appok futhassanak a tableten. Ha viszont víruskesőnek is futnia kell rajta, mert átjáróház lesz, akkor lehúzhatják az egészet a vécén.
-
törölt tag
csupán üzletileg nem indokolt. egy jól futó termékpaletta alá ritkán tesznek be egy házon belül is akár konkurens vonalat olcsóbban. persze ettől függetlenül lehet hogy kijön nem azt mondom, csak az eladások nem indokolják túlzott mértékben hogy saját magának is konkurenciát állítson az alma
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged