- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom épp csak a lényeget hagytam ki...akkor mégegyszer:
Nekem iPadom van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de elképzelhetőnek tartom, hogy a Windows 8 RT sokkal jobban felkavarja majd ezt az állóvizet, mint a telefonos piacon. Persze ehhez nekik is hasonlóan zárt rendszert kell kialakítaniuk, amilyen az iTunes-iPad párosa, vagyis csak ellenőrzött appok futhassanak a tableten. Ha viszont víruskesőnek is futnia kell rajta, mert átjáróház lesz, akkor lehúzhatják az egészet a vécén.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#56573440 #11 üzenetére
Nem belső konkurencia, hanem kiterjesztése a piacuknak, mert a Kindle Fire eladásból is jól látni, hogy van igény egy kisebb tabletre, ami mondjuk belefér egy kisebb női táskába, vagy ami jobban illik egy kisebb gyerek kezébe. Házon belüli konkurencia most bőven van pl. a MacBook szériájukban, a 13-as air vs. 13-as pro, vagy a 15-ös normál és 15-ös retina pro-t tekintve, de szerintem a kicsi tablet nem konkurencia, hanem választási lehetőség azok számára akiknek a jelenlegi iPad túl nagy, vagy túl nehéz. (szerintem az Apple úgy áll hozzá, hogy inkább vegye meg az a sok-millió ember náluk (a tabletet és a tartalmat), minthogy az Amazontól...ráadásul nekik terjesztési problémáik sincsenek, mert már most az egész földön terítenek, míg az Amazon még csak most tervezi az Europai kezdést a tabletjüket tekintve)
-
Tigerclaw
nagyúr
Majd akkor ha megjelenik.
Az hogy SJ mit mondott olyan sokat nem számít, mert egyik napról a másikra gyakran saját magának is ellent mondott. A 7 inches tabletpiac szép nagy, ezt az Amazon Kindle Fire preorderek száma is mutatta, ami ugye csak az USA-n belül volt elérhető. Ráadásul kétségtelen, hogyha piacra dobnák, annak is nagy sikere lenne. Ugyanazt adná mint a nagytestvér, de jóval hordozhatóbb méretben. Ki tudja, lehet hogy az iOS 6-al fog rajtolni az is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem iPadom van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de elképzelhetőnek tartom, hogy sokkal jobban felkavarja majd ezt az állóvizet, mint a telefonos piacon. Persze ehhez nekik is hasonlóan zárt rendszert kell kialakítaniuk, amilyen az iTunes-iPad párosa, vagyis csak ellenőrzött appok futhassanak a tableten. Ha viszont víruskesőnek is futnia kell rajta, mert átjáróház lesz, akkor lehúzhatják az egészet a vécén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged