Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
" És egyik sem égett eddig porrá. biztos valamit rosszul csinálok,"
Igen, nem vettél Apple terméket
-
Syl
nagyúr
válasz
Klaus Duran #20 üzenetére
Mondhatjuk, hogy végre az Apple másolja a Samsungot, nem pedig fordítva
-
Syl
nagyúr
válasz
Klaus Duran #17 üzenetére
De az ugye megvan, hogy a cikkben iphone-ról van szó?!
-
válasz
Klaus Duran #17 üzenetére
Na egy tűzoltó készülék mellett se mernék aludni... Szüleim egyik tankörtársa úgy halt meg, hogy felrobbant mellette egy tűzoltó készülék, teljesen magától.
-
dugo_
veterán
Vannak ezek az éghetetlen tasakok, ebayről ezer forint alatt megjön.
Modellezős koromból nekem is maradt, de már akkor is sokszor győzött a bátorság.
-
Cucuska2
addikt
Tetszik a nem éghető felület szigorítás. Nekem a szobámban van fa galéria, fa parketta, fa asztal, fa szekrénysor és könyvespolcok. Gyakorlatilag nincsen nem éghető felület.
-
Polllen
félisten
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Szerintem ez megnyugtatja azokat, akiknél leégett a ház...
-
kentucky
őstag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
+1
-
Hieronymus
veterán
Nem akarták elvenni a telefon gondozásának élményét a felhasználótól.
Milyen lenne a világ, ha nem kellene 3-4 órát a telefon mellett állni és folyamatosan mérni a hőmérsékletét?
Az elején ritkábban, a végén már folyamatosan.A rádugom a töltőre és reggel majd leveszem élményét, hagyjuk meg a kínai koppintók termékeit vásárolnak. Ezek a gyártók, még egy rendesen robbanó akkumulátor sem tudnak összehozni, nemhogy egy tisztességesen gondozandó, telefont.
-
Samus
addikt
A közel negyed milliós telefonba nem fért bele egy elektronika, ami túlhevülés esetén szünetelteti a töltést. Tudom, RTFM, meg user error, de akkor is...
-
Blindmouse
senior tag
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
Én szólok az erőműnek, hogy mostmár ebbe a városba nem fog kelleni áram.
Komolyra fordítva a szót, simán előfordul, hogy a mosogatógép+mosógép dolgozik, megy a légtisztító, akkupakk feltéve tölteni, aztán elmegyek munkába, a félig elektromos autómmal. És egyik sem égett eddig porrá. biztos valamit rosszul csinálok, -
Én akku bankot nem hagyok magára még tölt és jellemzően ha üres a ház minden adapter és noti adapter ki van húzva, még a mosógép sem megy. Pont.
-
Csak egy kérdés, hogy hogyan lehet rosszul tölteni egy telefont?
-
Már mindenben koppintják a Samsungot...
-
Nesze apple.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest