- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #91 üzenetére
Hat a reyistiv folia van rajta vekonyan termeszetesen mely nyomast eryekel ceruza plusz eszkoz mely ket kezzes user barat.>D capacitiv az ember ujbegy elektromos erzekeli ezert konnyebb hasznalni . Ha velemenzemet kered volt diamondom omnia(ezt gyorsan felejtsd el) hiaba foliaval hasznaltam karcolodot egy ido utan vele tudtam elni csak mikor mesz plaza ba nem fogod elo venni azt lehet, hogy nyomival tobb sikered lessz eteren , de elotte nem art kipucolni a kesyuleket. Es irtam a T pontokon kirakot teszt keszulekkel probalkoz! Ne percekig nezegesd, hanem zenet film nezeseket. Alapbol nincs semmi pulse-ra, de marketon sok mindent megoldhato. A beszelgetes bugos lehet, akku rossz lehet, de rossz lehet tobb dolog rajta, de en 1x veletlenul elrontottam a kicsiket garban 15 napos hatar idot tutira tartjak es akksit kicsereltek es nem tom mit tettek vele nekem amiket irtak nem jelentkeytek utana. Szoval ettol nefelj lejjebb hz kat is irtam es vannak benne tulzasok, vagy hwsw hozza nem ertosok. Most van meg egy 11giga megas HD filmet 600megara konvertaltam Hd minosegben neyem a telcsimen jo hangminosseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest