- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #91 üzenetére
Hat a reyistiv folia van rajta vekonyan termeszetesen mely nyomast eryekel ceruza plusz eszkoz mely ket kezzes user barat.>D capacitiv az ember ujbegy elektromos erzekeli ezert konnyebb hasznalni . Ha velemenzemet kered volt diamondom omnia(ezt gyorsan felejtsd el) hiaba foliaval hasznaltam karcolodot egy ido utan vele tudtam elni csak mikor mesz plaza ba nem fogod elo venni azt lehet, hogy nyomival tobb sikered lessz eteren , de elotte nem art kipucolni a kesyuleket. Es irtam a T pontokon kirakot teszt keszulekkel probalkoz! Ne percekig nezegesd, hanem zenet film nezeseket. Alapbol nincs semmi pulse-ra, de marketon sok mindent megoldhato. A beszelgetes bugos lehet, akku rossz lehet, de rossz lehet tobb dolog rajta, de en 1x veletlenul elrontottam a kicsiket garban 15 napos hatar idot tutira tartjak es akksit kicsereltek es nem tom mit tettek vele nekem amiket irtak nem jelentkeytek utana. Szoval ettol nefelj lejjebb hz kat is irtam es vannak benne tulzasok, vagy hwsw hozza nem ertosok. Most van meg egy 11giga megas HD filmet 600megara konvertaltam Hd minosegben neyem a telcsimen jo hangminosseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest