Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
destiny003
csendes tag
Körülbelül egy hónapja, Magyarországon elsőként vettem meg a telefont, azóta vagyok büszke tulajdonosa. Igen, büszke. Külsőleg is tökéletes számomra, a makacs ujjlenyomatokat puha selyem ronggyal fél másodpercig tart letörölni, nem okoz különösebb problémát. A menüvel, widgetekkel, magával a grafikával is meg vagyok elégedve.WiFi-t sajnálom, mert így fizetős a net, na meg kár, hogy csak egy játék van rajta, egy matekóra alatt végigvittem, onnantól kezdve unalmas, nincs mit csinálni a többin.
Sőt, olyan képet csinál, hogy csak néztem.
Mondjuk csak rendes, természetes fényerőben, amúgy nem igazán jó. Három gigás memóriakártyát vettem bele, de nem használom ki, szóval ezzel sincs probléma. Ami csalódás volt, az a külön facebook és twitter belépő(ikon), pedig netes képeken rajta volt, így most be kell pötyögni a címsorba, kész katasztrófa.
Nevetséges problémáim vannak, igaz?
Szóval ilyen édes kis semmiségek, amiket orvosolni lehet. Nagy segítség az oldalra dönthetős billentyűzet, kifejezetten szeretek SMS-t írni, és persze számos imádni való dolgot találtam magamnak, pl.: a telefonkönyv felépítése. Pont ilyenre számítottam, egyáltalán nem zavar a magyar menü hiánya, jó nyelvgyakorlás. Szerintem így ennyi lenne az én részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Hobby rádiós topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt, olyan képet csinál, hogy csak néztem.
Mondjuk csak rendes, természetes fényerőben, amúgy nem igazán jó. Három gigás memóriakártyát vettem bele, de nem használom ki, szóval ezzel sincs probléma. Ami csalódás volt, az a külön facebook és twitter belépő(ikon), pedig netes képeken rajta volt, így most be kell pötyögni a címsorba, kész katasztrófa.
Nevetséges problémáim vannak, igaz?