Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
válasz
2thletme2day #2352 üzenetére
Ez nekem is van. Padavan alatt nem pörög úgy a net. Lassabban ugranak be az oldalak, képek.
Eddig elhessegettem a dolgot, hogy a kiszolgálóval van gond, de ugyanazokat nézem munkahelyen is. És ott jó.
Kipróbáltam kábelen kiváncsiságból, és úgy jó.
A router alapbeállításon van. Esetleg ötlet, hogy mit kell rajta finomhangolni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
2thletme2day #2352 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanez az oka, de nálam is rosszabb a WiFi elérése, mint előtte (egy másik TP -Link routeren) volt.
Ég a pofám... azt meg eladtam, mondván hogy itt ez a csúcsmodell, majd ez...
-
Boby8709
csendes tag
válasz
2thletme2day #2257 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet padavannal (csak H&G-vel multizok), bár a gyári fw nálam nem volt használatban egyáltalán, de az előd routerhez képest, inkább javult a ping. Teljesen rendben van.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
2thletme2day #2135 üzenetére
Én anno azzal szívtam egy pillanatig, hogy a stabil rendszeren 192.168.1.1 -et állítottam be és elsőként a fejlesztői firmware-en, az ssh-t a 192.168.31.1 címen akartam megszólítani.
Maradt a 192.168.1.1, ott figyelt is a lelkem becsületesen.
-
szaboi6512
őstag
válasz
2thletme2day #2141 üzenetére
Közben megírták a helyes választ.
-
Headless
őstag
válasz
2thletme2day #2141 üzenetére
természetesen az eredeti miwifi_ssh.bin én csak elgépeltem.
De ott a bibi....
a 2.26.3 az nem developer. hanem a sima, annál hiába fogod dugdosni a pen-t sosem lesz jó.
2.25.122 a developer, ahogy én is leírásomban írtam, hogy a jobb oldali oszlopban vannak a developer fw-k de igazából, chrome fordítóval meg a nevéből is látszik... -
Headless
őstag
válasz
2thletme2day #2137 üzenetére
először is frissen formázd a a pen drive-ot fat32-re ne legyen rajta több partició csak az az egy.
A refused-ot a jelszó előtt után kéri azt ne is keresd.
developer fw-nek kell fent lennie már és a neve a fájlnak amit felraksz miwif_ssh.bin legyen. a miwifi.bin az egész fw-hez kell... Elsőnek csekkold le, hogy milyen fw routeren ha nem developer hiába próbálkozol.
-
szaboi6512
őstag
válasz
2thletme2day #2137 üzenetére
Itt kellene
-
szaboi6512
őstag
válasz
2thletme2day #2133 üzenetére
A puttyban jó név root jelszó ssh jelszó amit letöltöttél párost adtál meg?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
2thletme2day #2133 üzenetére
Milyen ip-n keresztül próbálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged