- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
#04441088 #482 üzenetére
Csak ha a fw eleve tartalmazott további skíneket az alap fehér/kéken kívül, akkor lehet variálni.
Viszont az Administrations/Settings menüben tudod a beállításaidat menteni egy .cfg fájlba, és ha felteszed a woodworm által az imént belinkelt fw-ek egyikét, akkor vissza tudod állítani a beállításaidat, és lesznek skinjeid.
De én a magam részéről gyakorolgattam a Padavan scripttel, készítettem új saját fw-t, amibe beletettem az összes aktiválható skint, és ráflasheltem az első padavánomra, majd a korábban mentett .cfg fájlból visszaállítottam a beállításaimat.
Pofonegyszerű. -
Isten88
senior tag
válasz
#04441088 #241 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mit tud a gyari, mert nem merultem a kinai karakterek mellett benne, ha egyszeru lenne, szivesen szetneznek benne. Annyira nem letfontossagu. Viszont az 5Ghz-es savrol engem mar ledob a konyhaban (legvonalban 6 meter kb, 2-3 fal valaszt el a routertol, setalva kb 15 meter). Hetvege ota van meg, melyebb tapasztalatom meg nincs, munka mellett nem volt idom meg kiserletezni vele. -
Szoszo94
őstag
válasz
#04441088 #232 üzenetére
SSH elérésnél még a 192.168.31.1 IP kell
Egyébként pedig kell a net, máskülönben nem fog menni a szkript, de a másik routeren írd át addig akkor az IP-t mondjuk ...0.1-re.(#236) staker
Látom sikerült, tedd át azt sima modem üzemmódba, lődd ki rajta a wifit és kösd utána a Xiaomi-t. Így a leggegyszerűbb
Oké, fáradt vagyokSzóval ha nincs modem mód, akkor csak a wifit lődd le és kész. Ha onnan törlöd a bejelentkezése adatokat, akkor nem lesz neted az tuti
Esetleg kérdezz rá üfsz-on, hogy mik a bejelentkezési adataid és azokat tálpáld be a 3G-be, így kiiktathatod a mostani routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged