Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Na srácok, egyedül voltam itthon, így volt egy kis időm a nettel a r3g-vel garázdálkodni. Sajnos a tapasztalataim nagyon vegyesek. Hozzáteszem, tök sötét vagyok a wifihez (is), így talán baromságokat mondok. Digi 100/100 netem van, ami már ugye elvileg 1000-es. Tavaly tavasszal vagy nyáron volt egy kis kalamajka, az öreg dir600 sokszor használhatatlanra lassult, nagyjából mindig, de leginkább a tv bekapcsolásakor. Gyanakodtam már mindenre, kipróbáltam 4 új, különböző árfekvésű routert, de mind ugyan az produkálta, így maradt a dlink dir600. Aztán az lg szervizes javaslatára csináltam a tévén egy gyári visszaállítást ( szerinte a sok frissítés összezavarta a tévé wifi kártyáját ) és megjavult, még gyorsult is. Az igazsághoz tartozik, hogy ezzel egy időben a router IPv6 varázslóját is lefuttattam, így lett IPv6-om. Ezért nem tudom, hogy melyiknek köszönhetem a javulást, de tény, hogy többet nem volt vele gondom, és jobb lett, mint előtte.
A lényeg, hogy most a r3g is ezt a jelenséget produkálja, igaz nem lesz használhatatlan, de ingadozik, és 2.4-en néha lassabb, mint a régi. Amikor jó formában van, akkor két vasbeton fallal odébb is nagyon gyors. 5g-s eszköz mindössze 2 van a lakásban, egy telefon és egy tévé, bár azt megviseli a két vasbeton fal ( egy meg se kottyan neki, piszok gyors ). Szóval jelenleg itt tartok, ismét visszakerült a dobozba. Ismétlem, nem értek hozzá, de létezik, hogy az IPv6-nak köze van hozzá? Más ötlet?
Amúgy Chrome beépített fordítója tényleg jó a kínai felület fordítására.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- új LG 65" 165 cm 65UR73003LA smart led tv 170.000 Ft
- Eladó Playstation 4 pro 1TB
- 115 Eladó Western Digital Red Pro NAS 3.5" SATA3 HDD, 2TB 2db van készleten 506 napot ment 100/100
- 140 Eladó HP 650 G8 laptop 15.6 FullHD i5-1135G7, 16GB /256GB SSD, Magyar világítós billentyűzet
- 2db HP Prodesk 400 G4 kis helyigényű számítógép
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest