- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz
Headless #845 üzenetére
Nem tudom milyen fw-je van, gondolom gyari.
Mi Wi-Fi-vel - amikor mar megtalalta - allitottam be amiket ott lehetett: ssd-it, jelszot es azt, hogy kabeles extender legyen. Ezt sem tudta elsore felirni, csak tobbszori probalkozas utan.
Kabel jon az elsodleges routerbol az megy az ujnak a wan portjara es igen, az uj AP-kent uzemelne (egy meglevo regi eszkozt valtanek ki vele). Azert a wan-ra, mert ha a 2 switch portjabol az egyikre teszem, akkor a Mi Wi-Fi nem tudja lekerdezni a halozati adatokat/beallitasokat.
A 30-30-30-as reset-et megcsinaltam tegnap, de nem attol lett jobb. Ha mar elernem es be tudnek ra jelentkezni, akkor ott meg tudnam csinalni amit kell.
Ezert is gondolom hogy vmi nincs rendben vele (a zoldes/kekes szinu amirol szo van), ez tok nem normalis, hogy tegnap ujraindulgatott; ill. hogy ma is 1x ugy indul hogy kek lesz a ledje, latszik a wifi analyzer-ben, utana a kovetkezo inditaskor pedig marad sarga es nem latszik az ssid-je sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest