- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Én sem szeretem a csempéket. Sok más probléma mellett esztétikailag sem bejövős számomra sem.
A WP-re visszatérve, nincs ez két éve kint. A WP8 az, amire úgy tekinthetünk, hogy kész, a többi inkább előfutár volt. Én legalábbis így tekintek a WP verziók fejlődésére.
Ami a WP8 alapú eszközök piaci részesedését illeti, egyrészt a WP8 esetében nem olvastam ekkora tiltakozást, mint a Win8-Winrt esetében. A WP egy tisztának mondható felület, nincs kétféle desktop, kétféle UI, nem egy hibrid tákolmány, és persze nincs meglevő felhasználóbázis sem, akit a régiről kell áthozni az újra. Egész egyszerűen fél évtizedes lemaradásban van a platform, amit szerintem nem fog tudni behozni sem, hacsak nem mutat fel valami egyértelmű komparatív előnyt, amivel a két másik mobilplatform nem rendelkezik.
A Win8 - WinRT-t meg én is evolúciós zsákutcának tartom. Desktopon aztán pláne agylövés. És persze, meg lehet szokni. A szibériai munkatáborokat is sokan megszokták.
-
fordfairlane
veterán
Szerintem mondhatjuk azt, hogy telefonon bevált. A Windows Phone nem azért nem terjed tempósabban, mert rossz, vagy mert ízléstelen a felülete, hanem inkább azért, mert nem sok pluszt tud nyújtani egy iOS-hoz vagy Androidhoz képest. Tableten meg nincs Windows Phone, oda a Window RT-t szánják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest