- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem fogytak el az érvek
Elmondtam én is a véleményemet - miszerint laikusnak nem egyszerű -, meg te is, hogy igen.
Példának okáért. Van egy 54 éves gépészmérnök szomszédom - tehát már eleve nem lehet buta ember... de azon túl, hogy feltelepíti a Windows-t, meg rá pár alkalmazást megáll az informatikai tudomány. Nem az ő hibája egyszerűen nem az a generáció... 81'-ben végzett azt hiszem... A Google Chrome előző verziójából hátramaradt Appdata-ban található könyvtárat nem találta meg, pedig a rejtett fájlok megjelenítése is be volt kapcsolva a rendszerén. Egyébként Windows XP-t használ. A kedvenc böngészője mellette az Opera, de a könyvjelzőket nem használta évekig. Egy partíció átméretezést még nem csinált, felhúzza az XP-t az előre particionált Windows-ra aztán kész... Ja ugye XP-nél van lehetőség a szervizcsomagok összefűzésére. Belinkeltem neki magyarul a leírást. Nem ment neki. Úgy telepíti az XP-t, hogy Windows XP RTM és rá a szervízcsomagok... Szóval ne menjünk jobban bele
Amúgy én is szoktam tabletről írni, de én megoldottam androidon, hogy legyen ékezetes kiosztás a neve swype
A Swiftkey is jó volt, csak ott nehezebb volt ékezetesen írni, és a swype is ugyanúgy támogatja a prediktív szövegbevitelt.
-
törölt tag
Mi az érdekes? Hogy azt mondjam, hogy ez egy laikus számára nem egyszerű? Nem azt írtam, hogy én nem tudnám megcsinálni... Windows 7-en sohasem használtam, anno amikor megjelent az OS hiányzott, ennek ugye lassan négy éve, akkor néztem, rosszul mutatott, azóta sem láttam hetesen, rosszul emlékeztem ennyi idő távlatából, hogy regisztrációsadatbázis mókolás kell hozzá. Superbar-ra nem való, mert vacakul néz ki, nem véletlen nincs bekapcsolva. Vista óta nem használom, addig jó volt, hetesen nem illik a képbe ennyi. Nem voltál még ezek szerint olyan emberek társaságában akiknek a böngészők rejtett menüje is feladja a leckét.
-
törölt tag
Ja igen, ezt nyomja végig egy nyugdíjas pl.
és itt egy kép arról, hogy van aki így használja a superbart:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest