- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arányszámot nem kaptam. Annyit tudok jelenleg, hogy a Nintendo erre a motorra alapozza a 3rd party fejlesztések sikerét, de használják majd házon belül is.
Pénteken majd látni fogod, ha megnézed a Nintendo showját. Több UE-s cím is lesz, elég jók. Az egyikből már kaptam pár képet is, ahhoz képest, hogy mobil cucc, kellemes a látvány.
Ezek egyébként friss adatok.
-
Erre az a megoldás, hogy nem olvasod a cikkeit, nem pedig a saját ízlésedre formázod, akarod formázni.
Más embernek meg tetszik a stílusa, többek között nekem is. Az amiről és amit ír, nem mindig, de a stílus és a megfogalmazásai jók. Tehát ízlésekről felesleges vitatkozni és ráadásul neked ez nem is a szakmád, így nem is lehet mérvadó a véleményed. Tied is csak egy fórumtag véleménye, semmivel sem ér többet, mint az enyém.
Egy hozzám közelálló terméknél és hírnél bombáztad szét a topikot, ami meg külön irritál. Számomra ez a hír is hír, bármi érdekel a Nintendo háza tájáról
Egyébként a Chip oldalán az utolsó Switch hír 2016.07.-én volt és az általad leírt és publikált témákra 2012 től máig nem adott be egy találatot sem Megköszönném, ha privát üzenetben belinkelnéd a publikációidat, hadd nézzem meg szerinted milyen egy minőségi írás. Köszönöm. -
fogtunder
nagyúr
nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.
nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...
-
Pontosan miket publikáltál a Chip magazinban? Amúgy amit itt művelsz az kb puszta kötekedés semmi más. Ez egy apró hír, nem címlapos cikk. Senki nem kíváncsi erre szerintem rajtad kívül és ezért színvonaltalan a PH fóruma, pontosan ezért, amit itt művelsz. Idejössz kioktatsz egy régi tagot itt és te vagy a valaki.Anyukám szerint messziről jött ember..többit tudod.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem jár hivatalosan. Csak nagyon-nagyon sok UE4-es játékot kap a Switch. Majd meglátod pénteken a bejelentéseken.
Bocs, de nézhetném, hogy legközelebb elárulják nekem azt, hogy melyik motor lesz az adott konzol etalonja, ha leírom, hogy ki szivárogtatott pár nappal a hivatalos show előtt. Az első bekezdésben benne van, hogy friss infók.
(#44) gabor.79: A hírekben vagy tények szerepelnek, vagy ha pletykák, akkor elé oda van írva. Ezt korábban már írtam neked is. Vélemény a vélemény rovatban van.
(#45) gabor.79: Megírni lehet, hogy nem sok idő, de két hétig futottam az infók után.
(#50) gabor.79: A külföldi forrással és a sajtóanyaggal az a gond, hogy nem tudod megírni előbb, mint bárki más.
(#48) sayinpety: Ezt nem akartam beleírni, mert a Unity 2017-ben lehet, hogy változik. Ezt egy Unity-s fejlesztőtől tudom. Szóval most még nincs NVN support, de egyre nagyobb az esély rá, hogy lesz.
-
fogtunder
nagyúr
ez a hozzállás az egyik oka, mi miatt már nam vagyok hajlandó mobilos cikkekhez és hírekhez tartozó fórum topikokat olvasni, mert valahogy errefelé mindenki jobban érti a mobilszakma működését, mint azok, akik benne dolgoznak. külső szemlélőként részletekre mutogatva könnyű okosnak lenni, belülről jobbá tenni a dolgokat, na az teljesítmény.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teszem azt mondjuk 8000 írásod volt?
Azt sejtettem, hogy nem vagy újságíró. Az általad javasolt címet semmiképp sem kattintanák le többet, mint ezt. Na meg szeretsz részleteket kiemelni a kontextusból. Ilyet egy újságíró nem csinál.
Egyébként benne van a hírben, hogy az UE4 kedvező licencfeltételekkel szerezhető be. Nem biztosít a Nintendo semmilyen támogatást, de az UE4 így is olcsó, és már van NVN támogatása is, míg másnak nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest