- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
Nem várja el tőled senki, hogy fedd fel az információforrásaidat, de ebben a formában ez kevés. Az rendben van, hogy kapsz híreket, de ha még csak nem is utalsz rá, honnan, akkor mennyire lehet azt komolyan venni? Ráadásul az sem egyértelmű, hogy milyen arányban épülnek a játékok erre a motorra.
#44-re: Ha ebben a hírben leírtak tények, akkor mivel tudod alátámasztani? Ha nem tudod alátámasztani, akkor tény vagy pletyka?
-
gabor.79
tag
Értem én, hogy az UE4 kedvező feltételekkel szerezhető be - és akkor mi van? Kenyeret is kedvező feltételekkel tudok beszerezni, és akkor tudok szoftvert fejleszteni. De azt nem írtad le, hogy milyen szinten támogatja ezt a Nintendo, és innentől kezdve spekuláció az egész.
Milyen részleteket emeltem ki a kontextusukból?
Annyi a bajom a 8000 írásoddal, hogy sok a mellébeszélés, nyelvtanilag igénytelen (rengeteg a szóismétlés, a magyartalan megfogalmazás), valamint sokszor nem lehet tudni, hogy mik a tények, és mi a saját véleményed, és néha tudálékosan fogalmazol.
Ha ezeken javítanál, a prohardver minőségibb lehetne.
-
gabor.79
tag
Nem javasoltam, hanem ironizáltam.
Mint írtam, az írásod nem egyértelmű. Nem derül ki belőle, hogy az Unreal Engine az "hivatalosan" jár hozzá, vagy pedig csak egy lehetőség, amivel a fejlesztők élhetnek. Ez utóbbi esetben a cím félrevezető, hisz részedről csupán egy feltételezés, hogy az említett szoftver motorja lesz a hardvernek, tehát legfeljebb így lehetett volna fogalmazni: "... az Unreal Engine lehet a Nintendo Switch motorja".
Értem én, hogy clickbait a cím, de ezt - mint ahogy az előző bekezdésemből kiderül - lehet úgy is csinálni, hogy nem tájékoztatod félre az olvasót.
Hiányoznak továbbá a hírből a források, és innentől kezdve hiteltelen az egész: nem lehet tudni, hogy mi igaz, és mi részedről a kitaláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest