- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
Nem várja el tőled senki, hogy fedd fel az információforrásaidat, de ebben a formában ez kevés. Az rendben van, hogy kapsz híreket, de ha még csak nem is utalsz rá, honnan, akkor mennyire lehet azt komolyan venni? Ráadásul az sem egyértelmű, hogy milyen arányban épülnek a játékok erre a motorra.
#44-re: Ha ebben a hírben leírtak tények, akkor mivel tudod alátámasztani? Ha nem tudod alátámasztani, akkor tény vagy pletyka?
-
gabor.79
tag
Értem én, hogy az UE4 kedvező feltételekkel szerezhető be - és akkor mi van? Kenyeret is kedvező feltételekkel tudok beszerezni, és akkor tudok szoftvert fejleszteni. De azt nem írtad le, hogy milyen szinten támogatja ezt a Nintendo, és innentől kezdve spekuláció az egész.
Milyen részleteket emeltem ki a kontextusukból?
Annyi a bajom a 8000 írásoddal, hogy sok a mellébeszélés, nyelvtanilag igénytelen (rengeteg a szóismétlés, a magyartalan megfogalmazás), valamint sokszor nem lehet tudni, hogy mik a tények, és mi a saját véleményed, és néha tudálékosan fogalmazol.
Ha ezeken javítanál, a prohardver minőségibb lehetne.
-
gabor.79
tag
Nem javasoltam, hanem ironizáltam.
Mint írtam, az írásod nem egyértelmű. Nem derül ki belőle, hogy az Unreal Engine az "hivatalosan" jár hozzá, vagy pedig csak egy lehetőség, amivel a fejlesztők élhetnek. Ez utóbbi esetben a cím félrevezető, hisz részedről csupán egy feltételezés, hogy az említett szoftver motorja lesz a hardvernek, tehát legfeljebb így lehetett volna fogalmazni: "... az Unreal Engine lehet a Nintendo Switch motorja".
Értem én, hogy clickbait a cím, de ezt - mint ahogy az előző bekezdésemből kiderül - lehet úgy is csinálni, hogy nem tájékoztatod félre az olvasót.
Hiányoznak továbbá a hírből a források, és innentől kezdve hiteltelen az egész: nem lehet tudni, hogy mi igaz, és mi részedről a kitaláció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest