- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.
nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...
-
fogtunder
nagyúr
ez a hozzállás az egyik oka, mi miatt már nam vagyok hajlandó mobilos cikkekhez és hírekhez tartozó fórum topikokat olvasni, mert valahogy errefelé mindenki jobban érti a mobilszakma működését, mint azok, akik benne dolgoznak. külső szemlélőként részletekre mutogatva könnyű okosnak lenni, belülről jobbá tenni a dolgokat, na az teljesítmény.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
gondolom igen, de nem sok különbséget láttam a teljes lista és az a szerint szűrt között.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szabi__memo #32 üzenetére
ez eddig sem volt kérdés, de egyelőre nem nagyon találtam olyan játékokat, ami miatt megérte volna. a google meg szokás szerint válaszol a kérdésekre elég gyorsan.
-
fogtunder
nagyúr
a ma elérhető legtöbb Droid/iOS játék nem lesz versenyképes egy asztali/mobil platformnak szánt dedikált konzolon, mert túlságosan kazuár tartalmak. a kivételek nagy része pedig eleve valamilyen PC játék portja. az átjárhatóságot nagyban akadályozza, hogy a mobil ezsközökön játszó közönség nagy részének nincsenek fizikai kezelőszervei, ez még itt is probléma lehet, de ha tényleg megindulna egy ilyen folyamat, én üdvözölném és vennék szívesen kontrollert a telefon/tablet mellé, hogy igényesebb 3rd party címeket tudjak tolni rajta.
viszont szerintem a Switch sikeréhez a jó minőségű 1st party címekre van szükség, egy Zelda, Mario, neadjisten egy értelmes Metroid simán el tudja adni a rendszert. nyilván nem elhanyagolhatóak a 3rd party címek sem, de ha azok elérhetőek lesznek a többi mobil platformon, szerintem nem fognak nagyon hozzátenni az eladásokhoz.
(#29) t256: ez egy kicsit orosz rulett a Nintendo részéről, ugyanakkor abba is érdemes belegondolni, hogy mennyi értelme lett volna kihozni a harmadik ugyanolyan konzolt a piacra, mikor a konkurencia vagy már meglépte, vagy készíti elő a fél generációváltást. sosem az volt a Nintendo stratégiája, hogy direktben a másik kettő ellen ment, a Wii grafikája is erősen az akkori Sony és MS gépek alatt volt, mégis óriási siker lett. és a mobil szintű grafika =/= angry birds. rendesen felépített játék és játékmechanika kell, az angry birds egy szögegyszerű valami, eleve nem arra tervezték, hogy otthon leülj a TV elé játszani vele, ha ez megvan, akkor lehet jó játék az alacsonyabb részletességi szintek ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest