Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.
nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Desert 2026.05.11-ig Garanciális Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest