- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Ez egy véletlenszerűen kiválasztott Abu85 hír volt, mindegyik ilyen, így is fogalmaztam. Már korábban is jeleztem, hogy sok a mellébeszélés bennük és a szóismétlés.
Ha te nem érzel késztetést, hogy egy cikkről véleményt írj, ne tedd, de milyen jogon vitatod el mástól ezt a lehetőséget? Egyáltalán miért zavar téged, ha mást kritizálnak? Ha pedig fizetek valamiért, akkor nem lehetnek elvárásaim?
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Sehol sem állítottam, hogy jobb újságíró lennék bárkinél, ezt nem tudom, honnan vetted. Ettől függetlenül olvasok sok médiumot, és az alapján van elképzelésem arról, hogy mi az igényes újságírás. Az elkerülte a figyelmed, hogy publikáltam már jópárszor? Szóval van fogalmam róla elsőkézből, mik a követelmények. És nem, a rizsázás nem tartozik bele.
Szerinted csak az kritizálhat egy filmet, aki maga is színész vagy rendező? Szerinted az mondhat csak véleményt egy ételről, aki maga is el tudja készíteni?
Én egy olvasó vagyok, a prohardver tőlem közvetve vagy közvetlenül pénzt kap. Szóval ez nem egy egyirányú csatorna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest