- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tasker
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder #60 üzenetére
Ez egy véletlenszerűen kiválasztott Abu85 hír volt, mindegyik ilyen, így is fogalmaztam. Már korábban is jeleztem, hogy sok a mellébeszélés bennük és a szóismétlés.
Ha te nem érzel késztetést, hogy egy cikkről véleményt írj, ne tedd, de milyen jogon vitatod el mástól ezt a lehetőséget? Egyáltalán miért zavar téged, ha mást kritizálnak? Ha pedig fizetek valamiért, akkor nem lehetnek elvárásaim?
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder #52 üzenetére
Sehol sem állítottam, hogy jobb újságíró lennék bárkinél, ezt nem tudom, honnan vetted. Ettől függetlenül olvasok sok médiumot, és az alapján van elképzelésem arról, hogy mi az igényes újságírás. Az elkerülte a figyelmed, hogy publikáltam már jópárszor? Szóval van fogalmam róla elsőkézből, mik a követelmények. És nem, a rizsázás nem tartozik bele.
Szerinted csak az kritizálhat egy filmet, aki maga is színész vagy rendező? Szerinted az mondhat csak véleményt egy ételről, aki maga is el tudja készíteni?
Én egy olvasó vagyok, a prohardver tőlem közvetve vagy közvetlenül pénzt kap. Szóval ez nem egy egyirányú csatorna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest