- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder #60 üzenetére
Ez egy véletlenszerűen kiválasztott Abu85 hír volt, mindegyik ilyen, így is fogalmaztam. Már korábban is jeleztem, hogy sok a mellébeszélés bennük és a szóismétlés.
Ha te nem érzel késztetést, hogy egy cikkről véleményt írj, ne tedd, de milyen jogon vitatod el mástól ezt a lehetőséget? Egyáltalán miért zavar téged, ha mást kritizálnak? Ha pedig fizetek valamiért, akkor nem lehetnek elvárásaim?
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder #52 üzenetére
Sehol sem állítottam, hogy jobb újságíró lennék bárkinél, ezt nem tudom, honnan vetted. Ettől függetlenül olvasok sok médiumot, és az alapján van elképzelésem arról, hogy mi az igényes újságírás. Az elkerülte a figyelmed, hogy publikáltam már jópárszor? Szóval van fogalmam róla elsőkézből, mik a követelmények. És nem, a rizsázás nem tartozik bele.
Szerinted csak az kritizálhat egy filmet, aki maga is színész vagy rendező? Szerinted az mondhat csak véleményt egy ételről, aki maga is el tudja készíteni?
Én egy olvasó vagyok, a prohardver tőlem közvetve vagy közvetlenül pénzt kap. Szóval ez nem egy egyirányú csatorna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest