- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Azt is elmeséled, melyik S-App-nak van szüksége emelt órajelű 3D teljesítményre???
Sőt úgy egyáltalán 3D teljesítményre...Tudom én, hogy a PR minden megmagyaráz, azt is hogy a víz piros, az ég zöld, meg úgy általában rosszul fogod...
A te elméleted szerint megint csak a kamu eredményes kínai telók a legerősebbek...
-
Totheground
addikt
Most direkt csinalod?
Chiptuning alatt most az ertettem, hogy a Samsung alatt le van veve egy szoftveres korlat a teljesitmenyrol. Ergo nincs "softcap", csak hard.
A tobbi telefon is maxra hajtja magat, de csak a szoftver altal engedett szintig. Itt mar a softcap is belep, ami alacsonyabb, mint a hard.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vicze
félisten
Te meg azt amit én.
Egyrészt teljesen hülyeséget írtál, egyik szempontból. Bár a másikból igazad van részben, de mivel nem csak azt történik, hogy a rendszer egyből max-on van járatva, hanem egyesek túl is hajtják egyből...Az Octa-s S4 esetén a teszt programokban olyan órajelet kap a GPU, amit semmilyen másik esetben!
Ennyi erővel szénné tuningolhatom a CPU-t, a teszt idejére, és az is normális eredmény lenne, szerinted... -
vicze
félisten
És az Octa GPU órajel emelést, mivel magyarázod?
Mert azt még más programban nem tudták reprodukálni...
Az is normális és OK?Amiről te beszélsz az nem optimalizáció, hanem a CPU governor normális működése, amit bizonyos appok estén felülbírálnak, és érdekes módon ezek pont a tesztprogramok... Egyszóval, de a tesztprogramokhoz van "optimalizálva". De mint korábban, írtam ezzel még nem lenne túl nagy probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest