Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Azt is elmeséled, melyik S-App-nak van szüksége emelt órajelű 3D teljesítményre???
Sőt úgy egyáltalán 3D teljesítményre...Tudom én, hogy a PR minden megmagyaráz, azt is hogy a víz piros, az ég zöld, meg úgy általában rosszul fogod...
A te elméleted szerint megint csak a kamu eredményes kínai telók a legerősebbek...
-
Totheground
addikt
Most direkt csinalod?
Chiptuning alatt most az ertettem, hogy a Samsung alatt le van veve egy szoftveres korlat a teljesitmenyrol. Ergo nincs "softcap", csak hard.
A tobbi telefon is maxra hajtja magat, de csak a szoftver altal engedett szintig. Itt mar a softcap is belep, ami alacsonyabb, mint a hard. -
vicze
félisten
Te meg azt amit én.
Egyrészt teljesen hülyeséget írtál, egyik szempontból. Bár a másikból igazad van részben, de mivel nem csak azt történik, hogy a rendszer egyből max-on van járatva, hanem egyesek túl is hajtják egyből...Az Octa-s S4 esetén a teszt programokban olyan órajelet kap a GPU, amit semmilyen másik esetben!
Ennyi erővel szénné tuningolhatom a CPU-t, a teszt idejére, és az is normális eredmény lenne, szerinted... -
vicze
félisten
És az Octa GPU órajel emelést, mivel magyarázod?
Mert azt még más programban nem tudták reprodukálni...
Az is normális és OK?Amiről te beszélsz az nem optimalizáció, hanem a CPU governor normális működése, amit bizonyos appok estén felülbírálnak, és érdekes módon ezek pont a tesztprogramok... Egyszóval, de a tesztprogramokhoz van "optimalizálva". De mint korábban, írtam ezzel még nem lenne túl nagy probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung mellett az ASUS, a HTC és az LG egyes készülékei is jobban pörögnek a mérések során. A kérdés csak az, hogy tulajdonképpen mi az értelme a dolognak.
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- Politika
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest