Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    Mivel látom, hogy a mai napig felteszik páran a kérdést, hogy elgondolkoznak a vásárláson, mik a tapasztalatok, gondoltam írok egy rövid összefoglalót, most, hogy lassan 1 éve megvan a Pixel 6 Pro. Német Google Store zero day preorder vagyok, Budapest belvárosában.

    A kezdeti nehézségek miatt néha (mindig) ki akartam baszni az ablakon, telefonálni alig (nem) tudtam, engem se nagyon tudtak felhívni, aksi random vagy kibírt 1 napot, vagy nem, melegedett, mint a rohadás, szóval igen, a tipikus problémák.

    1 évvel a kiadás után kb elért oda a telefon, hogy telefonnak hívjam, és meg legyek vele elégedve. VoLTE (most már) rendesen működik telekomon (augusztus 7-én kaptam utoljára nem fogadott hívás SMS-t, azóta mindig kicsörög), szóval engem is elérnek, és én is tudok telefonálni, aksi konzisztensen kibír 1 napot, melegedés csak 1-2 app esetén fordul elő. Egy valami még hiányzik, bár az is csak specifikus esetekben: 5G. Ha nagy tömegben vagy, ott 4G be fog csődölni, és ha fel tudnék csatlakozni 5G-re, akkor ez nem lenne probléma, de hát ez van.

    Summa summarum, ha olcsón talál valaki, az most már nyugodtan megveheti. 7-et tuti nem veszek, igazából egy RC2 verziója lesz a 6-nak, ahogy látom. Ha 8-al nagyot újítanak, akkor elgondolkozom rajta, de azt se preorder szinten...

    ui: amiért sose fogom megbánni a preordert, az az ajándék Bose 700 fejhallgató, na az zseniálisan jó, ha a telefonról ez nem is mondható el :))

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák