- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy olyan rétegfunkció amit a felhasználók alig 1% használna. (Szerintem nagyon nagyvonalú voltam.) Kétlem, hogy értelme van beletenni.
Jócskán megdrágítja a kamerás cerka a gyártmányt.Gugli boltban is van olyan jó pár alkalmazás, ami a mobil kameráján keresztül le tud venni színkódokat. Kíváncsi lennék rá, hogy egy távlati képen mit tudna a cerka. Melyik pont? Milyen felület?
Azok az alkalmazások nem csak élőképek, hanem más képek egyes részterületeit, pontjait is képesek elemezni - tehát értelmetlen lenne szerintem ez így. -
nozs23
addikt
Ez most kicsit off, csak a meg nem valósult szabadalmakról jutott eszembe.
Úgy rémlik, hogy egyszer levédették azt is, hogy rajztábla funkciót kap a Macbook touchpad. Na az nekem iszonyat jól jönne. Nem szeretem hurcolgatni a Wacomot, tölteni, vagy kábelre rákötni. Nyűg.
És még egy Apple Pencilt is rám tudnának sózni. Nem értem miért nem lépték meg. A tapipadjuk mérete már alkalmas hozzá (egy bizonyos felhasználásig). -
whatwhatwhat
aktív tag
A technológia és a felhasználási módok jól hangzanak, de nem igazán értem, hogy mi a haszna annak, hogy ezt a tollba építik be. Tehát miért jobb ez így egybeépítve, mint hogy ha egy külön eszköz lenne. Abszolút nem vagyok kreatív ember, sosem rajzolok és még csak eszembe se jutott soha, hogy színmintát vegyek valamiről, szóval ez teljes mértékben érdeklődés, nem kötekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest