Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy olyan rétegfunkció amit a felhasználók alig 1% használna. (Szerintem nagyon nagyvonalú voltam.) Kétlem, hogy értelme van beletenni.
Jócskán megdrágítja a kamerás cerka a gyártmányt.Gugli boltban is van olyan jó pár alkalmazás, ami a mobil kameráján keresztül le tud venni színkódokat. Kíváncsi lennék rá, hogy egy távlati képen mit tudna a cerka. Melyik pont? Milyen felület?
Azok az alkalmazások nem csak élőképek, hanem más képek egyes részterületeit, pontjait is képesek elemezni - tehát értelmetlen lenne szerintem ez így. -
nozs23
addikt
Ez most kicsit off, csak a meg nem valósult szabadalmakról jutott eszembe.
Úgy rémlik, hogy egyszer levédették azt is, hogy rajztábla funkciót kap a Macbook touchpad. Na az nekem iszonyat jól jönne. Nem szeretem hurcolgatni a Wacomot, tölteni, vagy kábelre rákötni. Nyűg.
És még egy Apple Pencilt is rám tudnának sózni. Nem értem miért nem lépték meg. A tapipadjuk mérete már alkalmas hozzá (egy bizonyos felhasználásig). -
whatwhatwhat
aktív tag
A technológia és a felhasználási módok jól hangzanak, de nem igazán értem, hogy mi a haszna annak, hogy ezt a tollba építik be. Tehát miért jobb ez így egybeépítve, mint hogy ha egy külön eszköz lenne. Abszolút nem vagyok kreatív ember, sosem rajzolok és még csak eszembe se jutott soha, hogy színmintát vegyek valamiről, szóval ez teljes mértékben érdeklődés, nem kötekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple Pencil új generációja akár színérzékelővel is rendelkezhet, de tudjuk, hogy nem minden szabadalomból készül végül termék.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest