- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nem rossz a szétnyitható kagylóteló...
Csak annyit kéne megoldani,hogy legyen elforditva visszacsukható kijelző és egy gomb/kapcsoló,amivel bekapcsolja az ember az érintőkijelzőt,és meg is van az általános munkateló,amin azért pihenésképp elérni mindent,amit egy Androidos okosteló tud.
A védelemről azért annyit,hogy én láttam elég sok kagylótelót,ahol gyönyörűen nyomot hagyott a kijelzőn pl.a gombsor,stb,és az eltöredező szalagkábel se volt egy jó dolog.Kisebb esést jobban bir,de nagyobbat meg drágán,mert kijelző,új burkolat,új szalagkábel...vagy tok,de akkor ugyanott van az ember.Szóval nem mondanám,hogy egy kagyló tartósabb csak mert összecsukom és jóvan' sőt ilyen telóból láttam a legótvarabbul kinézőket,persze van,akit nem izgat,hogy úgy szétkopik,hogy már belátni az elektronikáig...divatolni jó volt annó,de nem kényelmes.
Persze használatfüggő,de aki napi 100x nyitja-csukja,annak fél év,és szétmennek ezek.Aki meg heti 1x telefonál...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest